Dragon Superfoods

Филтри

6 продукта

Био Какаово Масло 100 мл Dragon Superfoods
5.79 лв.
Био Кокосово Масло, студено пресовано 100 мл Dragon Superfoods
3.55 лв.
Био Какаово Масло 300 мл Dragon Superfoods
15.29 лв.
Био Кокосово Масло, студено пресовано 300 мл Dragon Superfoods
6.99 лв.
Био Спирулина на прах 200 гр Dragon Superfoods
10.89 лв.
Био Чиа семена 200 гр Dragon Superfoods
4.95 лв.

Какви продукти на Dragon Superfoods ще откриете в Galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg предлагаме разнообразен избор от Dragon Superfoods, известни с висококачествените си суперхрани. Нашият асортимент включва селекция, предназначена за подпомагане на здравословния начин на живот и добро настроение.

Какаово масло

То е 100% студено пресованo, извлеченo от висококачествени какаови зърна. Напълно чисто и нерафинирано, то е подходящо както за готвене, така и за козметични приложения. Чудесно допълнение към сладкиши и десерти, като същевременно е възможно да се използва и за осигуряване на мека и подхранена кожа. Освен това може да се използва за добиване на слънчев загар.

Кокосово масло

То е напълно чисто и нерафинирано, подходящо както за готвене, така и за козметични процедури. Възможно е да бъде допълнение към сладкиши и десерти, както и да се използва за пържене като заместител на олио и масло. Освен това е подходящо за домашни маски за коса и за подхранване и омекотяване на кожата.

Спирулина

Спирулината е суперхрана, източник на витамини и минерали. Подпомага имунната система и е подходяща за хора, търсещи добавка към здравословния си начин на живот.

Чиа

Био чиа семената са богати на Омега-3, белтъци и влакнини. Те подпомагат здравето на сърцето и на храносмилателната система. Предпочитани са от вегетарианци заради растителния протеин в комбинация с мастни киселини.

Омега 3 Микс

Омега 3 Миксът представлява комбинация от различни източници на Омега-3 масла, които са от съществено значение за здравето на мозъка и сърцето.

Еритритол

Еритритолът е нискокалоричен заместител на захарта, подходящ за хора с нисък гликемичен индекс. Той може да бъде използван в различни рецепти, като намалява общия прием на захар.

Защо да изберете Dragon Superfoods?

Добавянето на супер храни Dragon Superfoods в диетата, както и заместването на стандартното олио или масло в готвенето с какаово или кокосово може да бъде промяната, от която имате нужда за по-здравословен начин на живот. Ето защо трябва да изберете този бранд:

  • качество и чистота: използваните био и студено пресовани съставки запазват максимално полезните свойства на суровините;
  • разнообразие: в асортимента ще намерите разнообразие от добавки и масла, които задоволяват различни хранителни нужди;
  • подкрепа за здраве и благополучие: лесен и удобен начин да инвестирате в здравето и благополучието си.

Направете крачка към здравословния живот със селекцията на Dragon Superfoods на супер цени от онлайн аптека galen.bg.