Frisolac

Филтри

9 продукта

Frisolac 2 адаптирано мляко от 6 - 12 месеца 400 гр
17.69 лв.
Frisolac HA Хипоалергенно мляко за кърмачета 0М+ 400 гр
25.65 лв.
Frisolac Vom Адаптирано мляко за кърмачета при хабитуално повръщане 400 гр Friesland
23.59 лв.
Frisolac Premature адаптирано мляко за недоносени бебета 0+М 400 гр
28.35 лв.
Frisolac 1 адаптирано мляко от 0 - 6 месеца 400 гр
18.09 лв.
Frisolac 3 адаптирано мляко от 1 до 3 години 400 гр
15.79 лв.
Frisolac 4 адаптирано мляко от 3 до 5 години 400 гр
16.89 лв.
Frisolac Lactose Free Адаптирано мляко без лактоза 0М+ 400 гр
22.25 лв.
Frisolac Pep AC Адаптирано мляко за кърмачета с алергия към протеина на кравето мляко от 0 до 12 месеца 400 гр
29.45 лв.

Фризолак е марка за бебешки адаптирани млека с над 140-годишен опит в сферата. Продуктите Фризолак се произвеждат от холандската компания Royal FrieslandCampina, явяваща се най-голямата млечна кооперация в световен мащаб с разполагаемите си 14 132 ферми за мляко. 

При производството на продуктите от марката на първо място са безопасността и качеството. Кравите на Фризолак се хранят само със специално подбрана трева, тъй като тя е определяща за съдържащите се мастни киселини в крайния продукт. Освен това за всяко животно се полагат специални ежедневни грижи, като доенето се извършва два пъти дневно чрез специализирани уреди. От млякото се взимат и проби, минаващи през редица изследвания, доказващи качеството и безопасността му. 

Важно е и да отбележим, че то се транспортира чрез хладилни резервоари, поддържащи оптималната температура от 4 градуса.

Какви видове адаптирано мляко Фризолак ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg Ви очаква богато разнообразие от продукти Фризолак. Сред тях ще откриете варианти, подходящи за всяка възрастта, както и специализирани според здравословните особености на някои деца. Важно е и да отбележим, че Световната здравна организация препоръчва ексклузивното кърмене до 6-месечна възраст, но Фризолак предлага отлични алтернативи дори за новородени. Те са добър избор, ако храненето с майчината кърма е невъзможно.

Premature

Premature е специализирана адаптирана храна за недоносени бебета, която може да се използва още през първия месец от раждането. Богата е на ценни за здравето и развитието витамини, минерали и мастни киселини - DHA (докосахексенова киселина) и ARA (арахидонова киселина), като е напълно съобразена с нуждите на недоносеното. 

Това е добър вариант за хранене до достигане на телесна маса от 3-3,5 кг на детето.

HA

HA е хипоалергенно мляко за кърмачета. Добър вариант е в случай на стомашно-чревни проблеми, болест на Крон и изразена непоносимост към лактозата. Формулата е предназначена за прием до навършване на 6 месеца, когато започва захранването. Тя е богата на важните за детския организъм микронутриенти.

VOM

VOM е антирефлуксна формула, разработена за случаи на хабитуално повръщане през първата година от живота на малчугана. Това състояние се изразява в често безпричинно повръщане. В състава са включени клей от рожкови, облекчаващ гастроезофагеалния рефлукс, и комбинация от галакто-олигозахариди и нуклеотиди, подкрепяща здравословното развитие.

Продуктът е предназначен за употреба само след предписание от педиатър.

Pep AC

Pep AC е хранително средство за кърмачета, проявяващи алергия към протеина на кравето мляко. Може да се използва и при новородени. Съдържа ключовите за растежа и развитието микронутриенти. Сред тях е и екстензивно хидролизиран казеинов протеин, благоприятстващ храносмилателните процеси.

Frisolac 1 (0-6 месеца)

Фризолак 1 е адаптирана формула за мъници от 0 до 6 месеца. Тя се препоръчва за прием само в случай че кърменето е невъзможно. Сред причините за това могат да бъдат:

  • жената не успява да произведе кърма или тя е в незначително малко количество;
  • жената използва лекарства, които не са съвместими с кърменето;
  • майката отсъства за твърде голям период от време;
  • детето отказва да засуче.

Фризолак 1 се доближава до максимална степен до майчината кърма и това го превръща в добра алтернатива в гореописаните ситуации.

Frisolac 2 (6-12 месеца)

Фризолак 2 е сух продукт за мъници от 6 до 12 месеца. То е отлично за комбиниране с периода на захранване. Спомага за нормалното развитие на имунитета и храносмилането. Съдържа необходимите за малчугана витамини, минерали и микроелементи.

Frisolac 3 (1-3 години)

Frisolac 3 е специално разработено за малчугани от 1 до 3 години. Явява се богат източник на желязо, витамин D и 2-FL-HMO-олигозахариди, спомагащи за правилното когнитивно развитие, за здравето на костите и за поддържане на имунитета.

Frisolac 4 (3-5 години)

Frisolac 4 съдържа необходимите микроелементи за детето на възраст от 3 до 5 години. Сред тях са желязо, калий, витамин D, DNA (докосахексенова киселина) и ARA (арахидонова киселина).

За колко време стига една кутия адаптирано мляко Фризолак?

Това за колко време ще стигне една кутия, зависи от индивидуалните хранителни потребности на бебето, от прилаганата дозировка и от начина на приготвяне. През първите месеци е възможно една кутия от 400 g да е достатъчна за 4-5 дни, а по-късно, когато започне захранването, за по-дълъг период от време.

Защо да се доверите на Фризолак?

Продуктите от марката преминават през строг контрол по време на производството и през редица тестове. Те са хранителни и полезни, с приятен вкус и добра консистенция. Поръчайте необходимите Ви средства от гамата на Фризолак на топ цена от онлайн аптека galen.bg сега!