Frisolac

Филтри

8 продукта

Frisolac 2 адаптирано мляко от 6 - 12 месеца 400 гр
Frisolac 2 адаптирано мляко от 6 - 12 месеца 400 гр
18.49 лв.
Frisolac Vom Адаптирано мляко за кърмачета при хабитуално повръщане 400 гр Friesland
Frisolac Vom Адаптирано мляко за кърмачета при хабитуално повръщане 400 гр Friesland
23.69 лв.
Frisolac Premature адаптирано мляко за недоносени бебета 0+М 400 гр
Frisolac Premature адаптирано мляко за недоносени бебета 0+М 400 гр
28.49 лв.
Frisolac 1 адаптирано мляко от 0 - 6 месеца 400 гр
Frisolac 1 адаптирано мляко от 0 - 6 месеца 400 гр
18.49 лв.
Frisolac 3 адаптирано мляко от 1 до 3 години 400 гр
Frisolac 3 адаптирано мляко от 1 до 3 години 400 гр
16.35 лв.
Frisolac 4 адаптирано мляко от 3 до 5 години 400 гр
Frisolac 4 адаптирано мляко от 3 до 5 години 400 гр
16.49 лв.
Frisolac Lactose Free Адаптирано мляко без лактоза 0М+ 400 гр
Frisolac Lactose Free Адаптирано мляко без лактоза 0М+ 400 гр
22.69 лв.
Frisolac Pep AC Адаптирано мляко за кърмачета с алергия към протеина на кравето мляко от 0 до 12 месеца 400 гр
Frisolac Pep AC Адаптирано мляко за кърмачета с алергия към протеина на кравето мляко от 0 до 12 месеца 400 гр
29.59 лв.

Фризолак е марка за бебешки адаптирани млека с над 140-годишен опит в сферата. Продуктите Фризолак се произвеждат от холандската компания Royal FrieslandCampina, явяваща се най-голямата млечна кооперация в световен мащаб с разполагаемите си 14 132 ферми за мляко. 

При производството на продуктите от марката на първо място са безопасността и качеството. Кравите на Фризолак се хранят само със специално подбрана трева, тъй като тя е определяща за съдържащите се мастни киселини в крайния продукт. Освен това за всяко животно се полагат специални ежедневни грижи, като доенето се извършва два пъти дневно чрез специализирани уреди. От млякото се взимат и проби, минаващи през редица изследвания, доказващи качеството и безопасността му. 

Важно е и да отбележим, че то се транспортира чрез хладилни резервоари, поддържащи оптималната температура от 4 градуса.

Какви видове адаптирано мляко Фризолак ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg Ви очаква богато разнообразие от продукти Фризолак. Сред тях ще откриете варианти, подходящи за всяка възрастта, както и специализирани според здравословните особености на някои деца. Важно е и да отбележим, че Световната здравна организация препоръчва ексклузивното кърмене до 6-месечна възраст, но Фризолак предлага отлични алтернативи дори за новородени. Те са добър избор, ако храненето с майчината кърма е невъзможно.

Premature

Premature е специализирана адаптирана храна за недоносени бебета, която може да се използва още през първия месец от раждането. Богата е на ценни за здравето и развитието витамини, минерали и мастни киселини - DHA (докосахексенова киселина) и ARA (арахидонова киселина), като е напълно съобразена с нуждите на недоносеното. 

Това е добър вариант за хранене до достигане на телесна маса от 3-3,5 кг на детето.

HA

HA е хипоалергенно мляко за кърмачета. Добър вариант е в случай на стомашно-чревни проблеми, болест на Крон и изразена непоносимост към лактозата. Формулата е предназначена за прием до навършване на 6 месеца, когато започва захранването. Тя е богата на важните за детския организъм микронутриенти.

VOM

VOM е антирефлуксна формула, разработена за случаи на хабитуално повръщане през първата година от живота на малчугана. Това състояние се изразява в често безпричинно повръщане. В състава са включени клей от рожкови, облекчаващ гастроезофагеалния рефлукс, и комбинация от галакто-олигозахариди и нуклеотиди, подкрепяща здравословното развитие.

Продуктът е предназначен за употреба само след предписание от педиатър.

Pep AC

Pep AC е хранително средство за кърмачета, проявяващи алергия към протеина на кравето мляко. Може да се използва и при новородени. Съдържа ключовите за растежа и развитието микронутриенти. Сред тях е и екстензивно хидролизиран казеинов протеин, благоприятстващ храносмилателните процеси.

Frisolac 1 (0-6 месеца)

Фризолак 1 е адаптирана формула за мъници от 0 до 6 месеца. Тя се препоръчва за прием само в случай че кърменето е невъзможно. Сред причините за това могат да бъдат:

  • жената не успява да произведе кърма или тя е в незначително малко количество;
  • жената използва лекарства, които не са съвместими с кърменето;
  • майката отсъства за твърде голям период от време;
  • детето отказва да засуче.

Фризолак 1 се доближава до максимална степен до майчината кърма и това го превръща в добра алтернатива в гореописаните ситуации.

Frisolac 2 (6-12 месеца)

Фризолак 2 е сух продукт за мъници от 6 до 12 месеца. То е отлично за комбиниране с периода на захранване. Спомага за нормалното развитие на имунитета и храносмилането. Съдържа необходимите за малчугана витамини, минерали и микроелементи.

Frisolac 3 (1-3 години)

Frisolac 3 е специално разработено за малчугани от 1 до 3 години. Явява се богат източник на желязо, витамин D и 2-FL-HMO-олигозахариди, спомагащи за правилното когнитивно развитие, за здравето на костите и за поддържане на имунитета.

Frisolac 4 (3-5 години)

Frisolac 4 съдържа необходимите микроелементи за детето на възраст от 3 до 5 години. Сред тях са желязо, калий, витамин D, DNA (докосахексенова киселина) и ARA (арахидонова киселина).

За колко време стига една кутия адаптирано мляко Фризолак?

Това за колко време ще стигне една кутия, зависи от индивидуалните хранителни потребности на бебето, от прилаганата дозировка и от начина на приготвяне. През първите месеци е възможно една кутия от 400 g да е достатъчна за 4-5 дни, а по-късно, когато започне захранването, за по-дълъг период от време.

Защо да се доверите на Фризолак?

Продуктите от марката преминават през строг контрол по време на производството и през редица тестове. Те са хранителни и полезни, с приятен вкус и добра консистенция. Поръчайте необходимите Ви средства от гамата на Фризолак на топ цена от онлайн аптека galen.bg сега!