Furminator

Филтри

13 продукта

FURminator Тример за малко куче с къса козина S
52.45 лв.
FURminator Тример за малко куче с дълга козина S
52.45 лв.
FURminator Тример за средно голямо куче с дълга козина М
65.55 лв.
FURminator Тример за голямо куче с къса козина L
78.65 лв.
FURminator Тример за голямо куче с дълга козина L
78.59 лв.
FURminator Тример за малко коте с къса козина S
47.65 лв.
FURminator Тример за малко коте с дълга козина S
47.65 лв.
FURminator Тример за голямо коте с къса козина М/L
56.29 лв.
FURminator Тример за голямо коте с дълга козина М/L
56.29 лв.
FURminator Тример за средно голямо куче с къса козина М
65.59 лв.
FURminator Ролер за отстраняване на животински косми от дома
35.39 лв.
FURminator Тример за малко куче с къса козина XS
45.95 лв.
FURminator Тример за малко куче с дълга козина XS
45.95 лв.

Това е бранд, известен сред собствениците на домашни любимци заради своите продукти, насочени към грижата за косъма. С течение на годините компанията се утвърждава като избор на мнозина благодарение на високото качество, което предлага. Фурминатор се стреми към създаване на продукти, които да осигуряват нежна и ефективна грижа, справяйки се с предизвикателства като заплитания и сплъстявания.

Какви тримери за домашни любимци Фурминатор ще откриете в galen.bg?

В galen.bg ценим нуждите и изискванията на собствениците на четириноги. Ето защо взимаме под внимание разнообразието от породи при избора на продукти за нашия каталог. Тримерите са разработени с оглед на тези нужди, като предоставят удобство и безопасност при употреба.

За кучета

Фурминатор предоставя специализирани решения за всяка порода:

  • за дългокосмести: уредите за големи и малки породи кучета с дълъг косъм са създадени така, че да предлагат най-доброто третиране, като предпазват кожата и улесняват разресването;
  • за късокосмести: независимо от размера на Вашето куче тримерите за късокосмести породи осигуряват лесна и ефективна грижа.

За котки

Те имат специфични нужди, когато става въпрос за тяхната козина. Марката разработва решения, които отговарят на уникалните изисквания на всяка котка:

  • за дългокосмести: тези с дълга козина са склонни към образуване на сплъстявания. Уредите предоставят нежна грижа, като намаляват риска от заплитане;
  • за късокосмести: дори и котките с къса козина имат нужда от специализиран подход. Уредите са с дизайн, който предоставя удобна и безопасна употреба за този тип.

Защо да изберете Фурминатор?

Когато става въпрос за стилизиране на прическата на домашните любимци, изборът на правилния уред е от ключово значение. Заложете на висококачествен инструмент Фурминатор, предназначен да осигури безопасна и удобна употреба. Неговата ефективност, комбинирана с висококачествените материали, от които е изработен, помага за здравия и красив косъм на Вашите кучета и котки.

Вземете всичко от марката на топ цена от онлайн аптека galen.bg още сега!