Humana

Филтри

6 продукта

Humana млечна каша пълнозърнеста "Лека нощ" с банан 6М +200 гр
10.09 лв.
Humana млечна каша 5 зърна с банан 6М+ 200 гр
9.55 лв.
Humana млечна каша елда и ябълка 6М+ 200 гр
10.09 лв.
Humana млечна каша 5 зърна с бисквита 6М+ 200 гр
9.55 лв.
Humana HN Expert Диетична храна за специални медицински цели при диария с банан 300 гр
18.45 лв.
Humana 2 Преходно мляко за бебета 6М+ 800 гр
38.15 лв.

Какви храни за бебе Хумана ще откриете в galen.bg?

Изборът на най-подходящата храна за детето е изключително важен аспект от родителството. Правилното меню в ранните години е ключово за здравословното развитие и благополучие на Вашето малко съкровище. В galen.bg разбираме, че изборът на бебешки храни трябва не само да е безопасен и хранителен, но и да подпомага растежа и доброто състояние на детето. Затова предлагаме широка гама от продукти Хумана, които са създадени с грижа и внимание към нуждите на най-малките. Разгледайте нашата селекция, която включва:

Млечни каши

Те са идеалният старт за хранителния режим на Вашето бебе. Богати на витамини и минерали, те предоставят необходимите хранителни вещества за правилния растеж на детето. В galen.bg предлагаме разнообразие от млечни каши Хумана, всяка от които е създадена да отговори на различни нужди и предпочитания. Нека разгледаме някои от тях:

  • 5 зърна с банан 6М+: идеална за над 6 месеца, съдържа важни витамини и минерали, които помагат за правилното развитие, а включеният бананов прах придава неустоим аромат и вкус;
  • елда и ябълка 6М+: ябълките съдържат пектин, благодарение на който се подобрява храносмилането и перисталтиката на червата при деца след шест месеца.
  • царевичен грис 4М+: идеална за над 4 месеца, предлага нежен вкус и е лесна за храносмилане;
  • пълнозърнеста "Лека нощ" с банан 6М+: специално разработена за вечерно хранене, помага на бебето да се чувства сито и удовлетворено през нощта;
  • ориз 4М+: съдържа важни витамини, минерали и мляко, а то е богат източник на калций, благодарение на който се развиват правилно костите и зъбите..

Всяка е специално формулирана, за да осигури балансирано и питателно меню за Вашето дете, като същевременно предлага разнообразие от вкусове, които да стимулират развитието на предпочитанията на бебето.

Безмлечни каши

При непоносимост към млечни продукти, бранда предлага висококачествени безмлечни каши. Те са изработени с грижа, за да осигурят балансирано меню без алергени.

Лечебна храна

Някои деца се нуждаят от специално внимание при храненето. Хумана HN Expert е диетична и е проектирана да помогне при различни случаи като диария или алергии, осигурявайки безопасно и ефективно решение по време на преходно състояние.

Адаптирано мляко

То е разработено, за да имитира възможно най-близко майчиното мляко, осигурявайки всички необходими хранителни вещества за Вашето бебе в ранните етапи на неговия живот.

Защо да се доверите на храни за бебе Хумана?

Избирайки този бранд, Вие избирате качество, сигурност и доверие. Ето няколко причини да изберете Хумана за Вашето бебе:

  • качество и безопасност: продуктите се произвеждат по най-високи стандарти на качество и безопасност;
  • научно разработени формули: всеки продукт е създаден с помощта на експерти в областта на детското хранене;
  • подкрепа за здравословен растеж: продуктите са проектирани да подкрепят физическото и когнитивното развитие на детето;
  • разнообразие от вкусове и текстури: цялата селекция осигурява разнообразие, което помага за придобиването на здравословни навици.

Разгледайте нашата селекция на Хумана и изберете най-доброто за Вашето малко съкровище на супер цени от онлайн аптека galen.bg.