Humer

Филтри

8 продукта

Humer Ear Spray Спрей за уши 75 мл Urgo
12.29 лв.
Humer 100% Морска вода спрей за възрастни 150 мл Urgo
14.59 лв.
Humer Морска вода за бебета 5 мл 18 ампули Urgo
10.75 лв.
Humer 100% Морска вода за бебета и деца 150 мл Urgo
14.19 лв.
Humer Hypertonic Хипертоничен разтвор 100% морска вода 50 мл Urgo
13.25 лв.
Humer Stop Virus Спрей за нос 15 мл Urgo
15.75 лв.
Humer 100% Натурална термална + морска вода за деца и възрастни 50 мл
12.09 лв.

Humer е френска марка с над 25-годишен опит в производството и разпространението на медицински средства за справяне с УНГ здравословни проблеми. Такива са кашлицата, възпаленото гърло, симптомите на много алергични състояния и настинки. Важно е да отбележим, че продуктите от марката са изцяло натурални и съчетават силата на фитотерапията, ароматерапията, олиготерапията и други природотерапевтични методи

Средствата Humer са с щадящи организма активни съставки, които осигуряват необходимия ефект, без да водят до странични проблеми и неразположения.

Какви продукти на Humer ще откриете в galen.bg?

Сред продуктите от марката, които ще намерите в онлайн Аптека Гален, са:

Морска вода

Тя се предлага под формата на удобни за използване ампули. Може да се използва от новородени, деца и възрастни. Представлява 100% неразредена и стерилна морска вода, която се препоръчва за прилагане в случаи на хрема и запушен нос. Ефективно овлажнява назалната лигавица и спомага за пречистването на кухината. Важно е да споменем и че разполага с френски сертификат за качество.

Спрей за уши

Той е подходящ за възрастни и за деца над 30-месечна възраст. Съдържа напълно безопасни съставки, сред които пречистена вода и натриев хлорид. Предпазва от натрупване на излишно количество ушна кал, като по този начин поддържа добрия слух и изрядната хигиена.

Спрей за нос

Този спрей елиминира 99,9% от вирусите в назалната кухина и е подходящ за възрастни и деца над 1 година. В същото време покрива назалната лигавица с протективен слой, защитаващ я от задържането на нови вируси. 

Разтвор за инхалации

Разтворът за инхалации Humer се предлага под формата на удобни за ползване монодози. Той е подходящ за бебета, деца и възрастни. Прилага се чрез пневматични и ултразвукови инхалатори, като предпазва бронхиалната лигавица от изсушаване. Подкрепя здравето на цялостната респираторна система.

Подходящи ли са продуктите на Humer за новородени?

Част от медицинските средства от марката са подходящи дори за новородени, тъй като се отличават със съдържанието си на напълно безопасни натурални съставки.

Защо да се доверите на продуктите от Humer? 

Всички артикули от бранда се отличават с високо качество, сигурност и ефикасност. Поръчайте ги сега на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!