iWhite

Филтри

6 продукта

iWHITE Instant Гел-шини за незабавно избелване на зъбите 10 бр Комплект
40.95 лв.
iWHITE Instant Whitening Избелваща вода за уста 500 мл
14.65 лв.
iWhite Instant Dark Stains  Гел-шини за незабавно избелване на зъбите с активен въглен 10 бр Комплект
41.89 лв.
IWHITE Supreme Whitening Избелваща паста за зъби 75 мл
14.65 лв.
iWHITE Sensitive Whitening Избелваща паста за зъби 75 мл
14.65 лв.
IWHITE Natural Whitening Разтварящи се избелващи ленти за зъби
39.99 лв.

iWhite е водеща марка на белгийската компания Sylphar. iWhite се разпространява в близо 50 държави в целия свят, предлагайки ефективни и безопасни средства за избелване на зъбите. Марката съществува от 2008 година, като непрекъснато се развива и осигурява все по-иновативни методи за избелване. Важно е да се отбележи и че козметиката на бранда е клинично тествана и не съдържа агресивни съставки като водороден прекис.

Какви продукти iWhite ще откриете при нас?

Портфолиото на iWhite включва разнообразни средства, отговарящи на различните предпочитания на потребителите, бленуващи за искрящо бяла усмивка. В онлайн аптека galen.bg ще намерите голяма част от предложенията на марката. Сред тях са:

Гел-шини

iWhite предлага няколко вида гел-шини с различни активни съставки. Повечето от тях са под формата на комплекти от по 10 броя шини, осигуряващи незабавно избелване. Те се прикрепят към зъбите и се оставят да действат в рамките на 20 минути. След десетте процедури емайлът възстановява естествения си цвят и е реминерализиран, петната са отстранени, а зъбите - по-здрави. Ефектът обхваща целия зъб - както предната, така и задната част, което предпазва от прозиране на петна. В резултат на терапията емайлът придобива до 8 нюанса по-бял цвят.

Всичко това е възможно благодарение на активните съставки като фталимид-пероксикапронова киселина (PAP) и активен черен въглен.

Избелващи пасти

За любителите на по-традиционните решения iWhite предлага и специализирани пасти за зъби. Сред тях ще намерите както с активен въглен, така и варианти с активни микроперли. Резултатът и в двата случая е естествено бяла усмивка без петна. В същото време пастите почистват добре устната кухина, намаляват шанса от развитие на кариеси и лош дъх, отстраняват натрупаната плака и заздравяват емайла. Част от продуктите могат да се използват и от деца над 12-годишна възраст.

Вода за уста

Водата за уста от марката е чудесен допълващ продукт към основната терапия. Тя спомага за:

  • заздравяване на емайла;
  • постигане на свеж дъх;
  • отстраняване и предпазване от натрупване на плака;
  • постигане на бяха усмивка.

Избелващи ленти

Лентите от бранда са чудесно решение за динамичното ежедневие. Те осигуряват бързо и лесно избелване навсякъде и по всяко време. Поставят се в устата, след което бързо се разтварят сами, като не е необходимо да се изваждат. Резултатът е така желаната белота. Съставките в лентите са 100% натурални и са напълно безвредни за здравето.

Защо да изберете iWhite?

iWhite е иновативна марка за избелващи продукти, която осигурява лесен, бърз и безопасен ефект. Поръчайте всичко от бранда на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!