Lactacyd

Филтри

12 продукта

Lactacyd Интимен почистващ лосион 400 мл -28%отстъпка
Обикновена цена 17.35 лв. (-28%) Специална цена 12.49 лв.
Lactacyd Антибактериален интимен гел 250 мл -28%отстъпка
Обикновена цена 13.89 лв. (-28%) Специална цена 10.00 лв.
Lactacyd Prebiotic Plus Измиващ интимен лосион с пребиотик 200 мл -28%отстъпка
Обикновена цена 14.89 лв. (-28%) Специална цена 10.72 лв.
Lactacyd Sensitive Интимен измиващ лосион 200 мл
12.85 лв.
Lactacyd Fresh Интимен почистващ лосион 200 мл
12.85 лв.
Lactacyd Интимен почистващ лосион 200 мл
12.85 лв.
Lactacyd Soothing Интимен измиващ лосион 200 мл
12.85 лв.
Lactacyd Sensitive Почистващи интимни мокри кърпички x15 бр
6.35 лв.
Lactacyd Почистващи антибактериални интимни мокри кърпички x15 бр
6.35 лв.
Lactacyd Почистващи интимни мокри кърпички x15 бр
6.35 лв.
Lactacyd Precious Oil Интимно почистващо олио 200 мл -28%отстъпка
Обикновена цена 14.89 лв. (-28%) Специална цена 10.72 лв.
Lactacyd Prebiotic Plus Измиващ интимен лосион с пребиотик 2 х 200 мл Комплект
29.79 лв.

Лактацид е френска марка, лансирана за пръв път през 1950 година. Тя е създадена от учени, търсещи начин за превенция на раздразненията в интимната област на жените. Със съвместни усилия те установяват, че тайната се крие в млечната киселина. Тази ключова съставка за продуктовата гама на Лактацид се произвежда естествено от тялото на жената с цел протекция на вагиналната област.

Какви видове продукти Лактацид ще намерите при нас?

Основните продукти в портфолиото на бранда са вагинални гелове, лосиони и мокри кърпички. Те успокояват сърбежа, почистват и защитават от възпаления. В онлайн аптека galen.bg Ви очаква разнообразие от всички тях. Сред предложенията ни са:

Интимни гелове и лосиони

Лактацид предлага различни видове почистващи средства от този тип. Всички те се отличават с противовъзпалителен и омекотяващ ефект. Осигуряват деликатно почистване без сапун и протекция от раздразнения благодарение на съдържащата се във формулите им млечна киселина. Сред различните видове са специализирани продукти както за зрели жени, така и за подрастващи момичета.

Някои са с аромат за допълнителна свежест, докато други не съдържат парфюми и са предназначени за дами с чувствителна кожа. Полезно е да обърнем внимание и на следните видове:

С пребиотик

Вариантите, комбиниращи млечната киселина с пребиотици, ефективно възстановяват и благоприятстват баланса на така чувствителната област от женското тяло. Препоръчват се най-вече за дами с предразположеност към вагинални инфекции - например гъбични или бактериални. Могат да се използват ежедневно и без ограничение в периода на използване.

Антибактериални

Антибактериалните гелове Лактацид съдържат разнообразни съставки, сред които екстракти от мащерка и брадат лишей. Те се отличават с антисептични и антибактериални свойства. Ефективно повишават естествените защитни сили на организма и се препоръчват за периода на бременността и след раждането.

Интимни мокри кърпички

Лактацид предлага и гама от интимни мокри кърпи. Те са отлично почистващо средство както в забързаното ежедневие, така и когато сте на път. Подобно на останалите средства от марката и те съдържат млечна киселина. Предпазват от раздразнения, възпаления и изсушаване.

Почистващо олио

Лактацид разполага и с отлично вагинално почистващо олио от 200 мл. То съдържа пантенол, витамин Е и слънчогледово масло, действащи релаксиращо и хидратиращо. Кожата остава копринено мека до 8 часа след ползване. Комфортът е възстановен. Олиото е подходящо за ежедневно почистване на всеки тип кожа.

Защо да се доверите продуктите за интимна хигиена Лактацид?

Продуктите за интимна хигиена от гамата се отличават с високи ефикасност и поносимост. Това е доказано чрез редица тестове и проучвания. Доказателство е и десетилетната история на марката, спечелила си хиляди верни почитателки по целия свят.

Поръчайте всичко от бранда на ниска цена от онлайн аптека galen.bg още сега! Осигурете си комфорта, който заслужавате!