Libero

Филтри

8 продукта

Пелени - гащички Libero Up&Go Размер 5 Jumbo х20 бр
15.19 лв.
Пелени - гащички Libero Up&Go Размер 6 Jumbo х18 бр
15.19 лв.
Пелени Libero Newborn Размер 2 Mega Pack 3-6 кг 104 броя
35.75 лв.
Пелени Libero Comfort Размер 4 Mega Pack 7-11 кг 80 броя
35.69 лв.
Пелени Libero Comfort Размер 6 Mega Pack 13-20 кг 68 броя
35.69 лв.
Пелени - гащички Libero Up&Go Размер 5 Jumbo 10-14 кг х 38 бр
26.69 лв.
Пелени - гащички Libero Up&Go Размер 7 30 бр
28.65 лв.
Пелени Libero Comfort Размер 7 Jumbo 16-26 кг х 38 бр
35.69 лв.

Libero е шведска марка за висококачествени бебешки пелени. Вече над 50 години брандът се грижи за комфорта и сигурността на най-малките. Продуктите му се отличават с разнообразни забавни дизайни, висококачествени материи и разнообразие от модели и размери. В същото време всички те са лесни за поставяне и удобни за бебето, не затрудняват движенията му. Характеризират се с еластичност и мекота, както и с висока степен на непропускливост.

Какви пелени Libero ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg Ви очаква богато разнообразие от различни модели за еднократна употреба от марката. Сред тях ще откриете:

  • за новородени;
  • за по-големи бебета в зависимост от теглото им;
  • гащички.

Сред тях ключови за бранда са:

Пелени за новородени

Те са изключително удобни и с подходящ за малкото тяло размер. Размерът им е номер 2 и се препоръчват за деца с тегло от 3 до 6 килограма. Материята им е мека, недразнеща, дишаща. Отличават се и с анатомична форма, която не дразни пъпа.

Разполагат със силно абсорбиращо ядро и индикатор за смяна.

Пелени Libero Comfort

Това е една от най-предпочитаните серии на бранда. Включва продукти с разнообразни размери. Всички те се отличават с нежна материя, анатомична форма и силно абсорбиращо ядро. Осигуряват комфорт на детето и му помагат да расте спокойно и щастливо

Гащички Libero Up&Go

Серията с гащи Up&Go е специално създадена за по-големите малчугани, които вече активно се движат. Те осигуряват лекота на движението и удобство във всеки един момент от денонощието.

Гащички за плуване Libero Swimpants

Те наподобяват бански, но в същото време предпазват мъника от протичане, докато си играе във водата. Същевременно му позволяват да се движи свободно и са направени от мека и дишаща материя за пълен комфорт.

Защо да се доверите на пелени и гащички Libero?

Те са висококачествени, удобни и перфекти за защита от протичане при  деца от всяка възраст. Поръчайте ги сега на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!