Parodontax

Филтри

21 продукта

Parodontax Extra Soft Четка за зъби -15%отстъпка
Обикновена цена 8.09 лв. (-15%) Специална цена 6.88 лв.
Parodontax Soft New Четка за зъби -15%отстъпка
Обикновена цена 8.09 лв. (-15%) Специална цена 6.88 лв.
Parodontax Expert Clean Четка за зъби -15%отстъпка
Обикновена цена 8.09 лв. (-15%) Специална цена 6.88 лв.
Parodontax Fluoride Паста за зъби 75 мл
6.69 лв.
Parodontax Classic Паста за зъби против кървене на венци без флуорид 75 мл
6.69 лв.
Parodontax Вода за уста за ежедневна употреба 500 мл
12.35 лв.
Parodontax Whitening Избелваща паста за зъби 75 мл
6.69 лв.
Parodontax Extra Fresh Паста за зъби 75 мл
6.69 лв.
Parodontax Ultra Clean Паста за зъби 75 мл
6.69 лв.
Parodontax Complete Protection Extra Fresh Паста за зъби 75 мл
9.05 лв.
Parodontax Herbal Fresh Паста за зъби 75 мл
6.69 лв.
Parodontax Whitening Complete Protection Паста за зъби 75 мл
9.05 лв.
Parodontax Daily Gum Care Herbal Twist Eжедневна вода за уста за здрави венци и зъби 500 мл
12.35 лв.
Parodontax Complete Protection Soft Четка за зъби мека
9.05 лв.
Parodontax Gum+ Breath & Sensitivity Whitening Избелваща паста за кървящи венци и чувствителни зъби 75 мл 
11.09 лв.
Parodontax Gum+ Breath & Sensitivity Original Паста за кървящи венци и чувствителни зъби 75 мл 
11.09 лв.
Parodontax Complete Protection Herbal Sensation паста за зъби при кървящи венци 75 мл
9.05 лв.
Parodontax Active Gum Repair Паста за зъби 75 мл
9.05 лв.
Parodontax Active Gum Repair White Избелваща паста за зъби 75 мл
9.05 лв.
Parodontax Complete Protection Extra Fresh Паста за зъби 75 мл + Parodontax Whitening Избелваща паста за зъби 75 мл Комплект
15.45 лв.
Parodontax Herbal Fresh Паста за зъби 75 мл + Parodontax Classic Паста за зъби против кървене на венци без флуорид 75 мл Комплект
13.45 лв.

Parodontax е утвърдена марка, специализирана в областта на оралната хигиена, която осигурява иновативни решения за проблеми като кървящи венци и зъбна плака. С широка гама от продукти, марката е ангажирана с предоставянето на висококачествени решения за различни нужди в оралната поддръжка. Включвайки пасти, както с флуорид, така и без, специализирани води и четки, Paradontax е посветен на поддържането на здрава уста като предлага артикули, изработени с внимание към детайла и качеството.

Какви продукти Parodontax ще откриете в Galen.bg?

Parodontax е марка, която представя богата селекция за орална хигиена на galen.bg. Включва разнообразие от пасти, води и четки и е насочена към предоставянето на решения за различни нужди в устната кухина. С акцент върху намаляването на кървенето и предпазване от възпаления, артикулите на бранда са създадени да отговарят на високите стандарти за качество и ефективност, които потребителите търсят.

Пасти за зъби

Пастите са разработени с особено внимание към здравето на венците и предпазването от кървене и възпаления. Те са специализирани в предоставянето на ефективна рутина, като същевременно поддържат здравината и белотата. Всяка паста е със специфични характеристики, насочени към различни нужди на потребителите - от основни грижи до избелващи и освежаващи формули. Марката предоставя решения както за хора, които търсят интензивна предпазване срещу заболявания, така и за тези, които искат да поддържат естествената си усмивка със здрави и бели зъби.

Classic без флуорид

Classic е специализирана срещу кървенето на венците, създадена за хора, които предпочитат продукти без флуорид. Тя помага за за премахването на плаката и предпазването от поява на кариес.

Whitening

Whitening е избелваща паста, която не само се бори с кървенето, но и възстановява естествения бял цвят. Има ефикасно действие за премахването на повърхностните петна, което се дължи на специалната формула с фин натриев бикарбонат.

Active Gum Repair и Active Gum Repair Whitening

Те са разработени с фокус върху активното възстановяване на венците като едновременно с това Active Gum Repair Whitening помага за избелването.

Fluoride

Действа превантивно срещу образуването на кариес, както и срещу кървене на венците, благодарение на ефикасната си формула с флуор.

Extra Fresh

Extra fresh осигурява интензивно освежаващо усещане, благодарение на екстракти от мирта, лайка, ехинацея, ратания, минерални соли, градински чай и мента. Намалява появата на кариеси и премахва плаката.

Herbal Fresh

Herbal Fresh е с билкови екстракти от джинджифил, евкалипт и мента и предоставя натурална подкрепа срещу плака, кариеси и кървене на венците.

Ultra Clean

Ultra Clean ефикасно неутрализира плаката и позволява да се запази здравата връзка между венците и зъбите.

Extra Fresh Complete Protection и Whitening Complete Protection

Тези пасти комбинират предимствата на Extra Fresh и Whitening сериите като предоставят превантивна защита от кариес, укрепване на венците и заздравяване на зъбите.

Вода за уста

Водата е също толкова важна за оралната хигиена, колкото и пастите. Тя е специално създадена, за да предложи допълнителна защита срещу проблеми и да подпомага поддържането на здрава устна кухина. С разнообразни формули, които са обогатени с активни съставки за подобряване на здравето на венците, водите за уста осигуряват ефективна защита срещу бактерии и помагат за намаляване на зъбния камък. Те са идеални за ежедневна употреба и предоставят дълготраен свеж дъх, като същевременно подпомагат здравето и хигиената на устната кухина.

Active Gum Health

Водата Active Gum Health съдейства за намаляване на натрупването на плака и предпазва от поява на бактерии до 12 часа.

Daily Gum Care Herbal Twist

Тази вода с билкови екстракти осигурява активна грижа на устната кухина, като заздравява венците и предпазва зъбите от кариеси.

Четки за зъби

Четките са още един ключов елемент в рутината за орална хигиена. Те са специално проектирани, за да осигурят нежно, но ефективно почистване. С различни степени на мекота, четките са подходящи за хора с различни нужди - от тези с чувствителност до тези, които търсят по-интензивно почистване. Всеки модел е създаден да работи в съчетание с пастите на марката, за да предложи пълна подкрепа и предпазване.

Soft

Тя е предназначена за нежно, но ефективно почистване, като е идеална за хора с чувствителност.

Extra Soft

Тя е още по-нежна и е подходяща за хора с изключително чувствителни устни кухини.

Expert Clean

Осигурява професионално ниво на почистване. Тя е специално проектирана за дълбоко почистване, като същевременно е нежна към устната кухина.

Complete Protection Soft

Проектирана е за осигуряване на пълна защита. Тя ефективно почиства, като същевременно гарантира нежност към чувствителните венци и зъби.

Защо да изберете продукти за зъби и венци Parodontax?

Всички те са създадени с целта да предложат на потребителите висококачествена грижа за оралната хигиена. Те се отличават с няколко ключови характеристики:

  • базирани на научни изследвания и клинични тестове: артикулите са създадени на основата на задълбочени изследвания и проверки, утвърждаващи тяхната надеждност ;
  • специализирани формули: пастите, водите и четките от марката са проектирани със специфични съставки за борба с кървенето и зъбния камък;
  • ежедневна подкрепа и предпазване: артикулите осигуряват постоянна грижа и защита, подпомагайки поддържането на оптимално здраве в устната кухина;
  • качество и ефективност: избирането на продукти на марката е избор за качество, ефективност и дълготрайно предпазване на устната кухина.

В онлайн аптека galen.bg ще откриете широка селекция от Parodontax, които са специализирани за подкрепа. От пасти с различни функции до води и четки, Parodontax предлага качествени решения за всякакви нужди в устната хигиена. Техните продукти са изключително ефективни и гарантират добра грижа за устната кухина.

Открийте широка гама от артикули Parodontax, специализирани за подкрепа на венците и зъбите, и вземете на атрактивни цени в онлайн аптека galen.bg.