Purelogicol

Филтри

1 продукт

Purelogicol Колаген за кожа и стави х90 капсули
88.99 лв.

Purelogicol е английска компания, основана през 2002 година и специализирана в производството и разпространението на хранителни добавки. В своята работа екипът й се стреми към иновативни подходи и разработване на продукти от ново поколение. Така компанията се превръща в пионер в създаването, а след това и в усъвършенстването на капсулиран колаген, предназначен за борба с процесите на стареене.

Така Purelogicol бързо придобива популярност като иновативна компания, стремяща се към:

  • непрестанни научни изследвания;
  • чистота на съставките;
  • висока ефективност на продуктите;
  • прилагане на иновативни подходи.

Какви видове колаген Purelogicol ще намерите в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще намерите два основни типа колагенови хранителни добавки от бранда. Те са предназначени за:

За кожа и стави

Това средство, подкрепящо цялата опорно-двигателна система, съдържа 100% чист хидролизиран колаген под формата на удобни за прием и лесни за усвояване капсули. Редовният му прием заздравява костите, ставите, хрущялите, сухожилията, кожата. Служи като ефективна превенция на остеопороза и други заболявания, засягащи опорно-двигателната система.

В допълнение към благотворния си ефект върху здравето продуктът разкрасява кожата, прави я по-еластична и младолика. Редуцира бръчките, свива порите и допринася за поддържането на оптимална хидратация на епидермиса.

За коса и нокти

В тази добавка към колагена са добавени множество витамини, минерали и растителни екстракти. Това невероятно съчетание заздравява косата, кожата и ноктите, подпомагайки разкриването на естествената красота. Ефективно се бори с процесите на стареене и предпазва клетките от вредното влияние на оксидативния стрес.

Защо да се доверите на Purelogicol?

Purelogicol предлага добавки с чисти съставки, грижещи се за Вашите здраве и красота. Вземете ги сега на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!