Seboral

Филтри

4 продукта

Себорал Шампоан против пърхот 250 мл
4.93 лв.
Себорал Форте+ Лосион против пърхот спрей 150 мл
5.33 лв.
Себорал Балсам против пърхот 250 мл
5.76 лв.
Себорал Форте+ Гел против пърхот 50 мл
5.33 лв.

Какви продукти против пърхот Себорал ще откриете в Galen.bg?

Пърхотът изисква ефективно и специализирано лечение. В онлайн аптека Galen.bg се предлага селекция от продукти Себорал, създадени да се справят с този проблем. Сред тях ще намерите шампоан, балсам, лосион, спрей и гел, всеки от които е проектиран с грижа за нуждите на всеки тип коса. Тези продукти са избрани заради тяхната доказана ефективност и високо качество.

Шампоан

Шампоанът е специално разработен за ефикасно справяне с пърхота. Той не само елиминира видимите симптоми, но също така адресира коренните причини на тяхното появяване. Формулата на шампоана е обогатена с активни съставки, които укрепват косъма от корена и подобряват общото здраве и външен вид на косата.

Балсам

Балсамът е специализиран за борба с пърхот и себорея, обогатен с протеини и кокосово масло за дълбоко подхранване и здравина на косъма. Формулата му облекчава сърбежа и дискомфорта на скалпа, подобрява разресването и предотвратява накъсването на косата.

Лосион

Лосионът на Себорал Форте Плюс е специално разработен за интензивна грижа за косата. Той предлага бързо облекчение от сърбежа и дискомфорта и действа успокояващо. С този лосион, Вие ще почувствате незабавно подобрение и комфорт, като ефективно се справя с едни от най-честите проблеми на скалпа.

Гел

Гелът Форте Плюс е идеален за локално третиране на проблемни зони. Той е ефективен срещу себорея и пърхот, лесен за нанасяне и бързо действащ. С него Вие бързо и целенасочено можете да адресирате специфичните проблеми на Вашата коса и скалп, като постигнете видимо подобрение в кратки срокове.

Защо да се доверите на Себорал?

Това е марка с дългогодишна история и доказана ефективност. Ето защо да изберете Себорал:

  • доказана ефикасност: продуктите са клинично тествани и доказано ефективни;
  • безопасност за косата и скалпа: формулите са създадени да бъдат нежни, като предотвратяват възможни раздразнения;
  • иновативни съставки: използват се съставки, които осигуряват дълготрайни резултати;
  • универсалност: продуктите са подходящи за различни типове коса, като отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Себорал предлага не само ефективно решение срещу пърхота, но и грижа за здравето и красотата на Вашата коса. Вземете на супер цени от онлайн аптека Galen.bg!