Sendo

Филтри

10 продукта

Механичен апарат за кръвно налягане с включен стетоскоп Sendo Standard
26.79 лв.
Полуaвтоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане Sendo Economy
89.99 лв.
Адаптер за апарат за кръвно налягане AC Sendo
18.23 лв.
Sendo Маншет за механични апарати за кръвно налягане Standart, размер L
9.59 лв.
Дигитален aпарат за измерване на кръвно налягане Sendo Advance 3 Hira
159.95 лв.
Дигитален апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Advance 2
128.59 лв.
Апарат за измерване на кръвно налягане за китка Sendo Smart 2
98.69 лв.
Маншет за апарат за кръвно налягане Размер M-L 22-42 см B.Well
19.39 лв.
Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология
159.95 лв.
Sendo Маншет за апарат за кръвно налягане Primo размер L
17.35 лв.

Sendo е сред най-известните марки на компанията UniComs - един от лидерите в производството и разпространението на апарати за измерване на кръвно налягане у нас.

С какво се отличават уредите на Sendo?

Според данни на компанията хипертонията и сърдечно-съдовите проблеми се оказват основен фактор за повече от 45% от смъртността на нашия континент. Освен това приблизително 15% от живеещите в Европа страдат от аритмия, повишаваща риска от тромби, инфаркт и инсулт. 

Превенцията чрез редовно измерване на кръвното се оказва един от най-сигурните начини за намаляване опасността от усложнения, провокирани от хипертонията. За целта обаче е необходимо уредът за измерване да бъде точен и сигурен.

Именно такива продукти създават от Sendo. Те са сигурни, надеждни и лесни за ползване от цялото семейство. Всеки един от тях е разработен съобразно стандартите на СЗО (Световната здравна организация) и е ефективен в контрола на здравето. Най-новите модели разполагат и с иновативни технологии като HIRA, сигнализираща при риск от аритмия. 

Някои от уредите са механични, други електронни, а трети - полуавтоматични. Сред моделите ще откриете както за китка, така и за предмишница, като всеки модел е съобразен с удобството на използващия го и е подходящ за домашна употреба.

Как се използват апаратите за измерване на кръвно налягане Sendo? 

Те са много лесни за ползване. Освен това към всеки един от тях са приложени подробни инструкции за употреба. Те се различават в зависимост от това дали продуктът е дигитален, или механичен. Определяща е и позицията на маншета при измерване.

Тъй като всеки уред е уникален сам по себе си, за най-точно и вярно упътване за употреба прочетете информацията на опаковката на самия апарат.

Какви апарати за кръвно налягане Sendo ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще намерите всички видове апарати Sendo, както и аксесоари за тях. Такива са например:

  • адаптери;
  • маншети за ръка и китка;
  • стетоскопи.

Защо да се доверите на galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще откриете богато портфолио от медицински уреди и консумативи, лекарства, хранителни добавки и козметика. Всички те се отличават с високо качество, ефективност и безопасност, ако бъдат използвани по предназначение. 

Към всеки от артикулите ни сме добавили подробно описание, което съдържа информация за ключовите характеристики на продукта, за свойствата му, за състава и материалите, от които е направен, за съдържанието в една опаковка. Кратките ни резюмета на разбираем от средностатистическия потребител език включват и подробно описание на начина на употреба на отделните продукти, на предназначенията им и това от кого и кога е подходящо да бъдат използвани.

Възползвайте се от ниските ни цени и опциите за безплатна доставка сега!