Strepsils

Филтри

9 продукта

Стрепсилс Плюс при силно възпалено гърло x16 таблетки за смучене
8.99 лв.
Стрепсилс с мед и лимон при възпалено гърло x24 таблетки за смучене
8.19 лв.
Стрепсилс Интензив  за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x16 таблетки за смучене
8.99 лв.
Стрепсилс с ментол и евкалипт при възпалено гърло x24 таблетки за смучене
8.19 лв.
Стрепсилс с мед и лимон при възпалено гърло x36 таблетки за смучене
11.19 лв.
Стрепсилс Интензив Спрей за бързо облекчаване на болезнено и възпалено гърло x15 мл
12.95 лв.
Стрепсилс Интензив  за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x24 таблетки за смучене
13.29 лв.
Стрепсилс Интензив без захар за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x16 таблетки за смучене
8.99 лв.
Стрепсилс Интензив Спрей при гърлобол с мед и лимон 15 мл Reckitt
12.95 лв.

Стрепсилс е марка, известна най-вече със своите различни видове таблетки за смучене, предназначени за справяне с гърлобола. Наред с тях от известно време брандът предлага и спрейове със също толкова ефективно действие.

Какво съдържат продуктите Strepsils?

Активните съставки в лекарствата без лекарско предписание Стрепсилс са 2,4-Дихлоробензилов алкохол и Амилметакрезол. Те се характеризират със способността си ефикасно да елиминират вируси, бактерии и гъбички, които могат да бъдат причина за болезненото гърло. В същото време действат аналгетично и осигуряват комфорт на болния по време на цялостното лечение.

И двете съставки са напълно безопасни за употреба от възрастни и деца над 6 години при спазване на препоръчаната от лекар или в листовката дозировка.

За какво се използва Стрепсилс?

Таблетките стрепсилс се отличават с антисептично, противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. В същото време някои от вариантите съдържат допълнителни съставки като мед, ментол, лимон, евкалипт, които смазват гърлото и служат за облекчаване на сухотата, допълнително изостряща раздразнението. 

Сред основните състояния, при които приемът на този вид лекарства е подходящ, са:

  • възпалено гърло с болка;
  • кашлица;
  • фарингит;
  • ларингит;
  • запушен нос.

Какви продукти на Стрепсилс ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще откриете обширно портфолио с таблетки и спрейове Стрепсилс с различни вкусове. Сред тях са с мед и лимон, ментол и евкалипт, портокал и други. Освен това някои от вариантите са без захар.

Защо да изберете galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg Ви очаква богато разнообразие от висококачествени, ефективни и безопасни лекарствени средства. Сред тях ще откриете подходящи продукти за лечението на всеки член на семейството - за бебета, деца и за възрастни.

Всеки един медикамент в онлайн Аптека Гален е придружен от подробно описание, включващо информация относно състава, свойствата и начина му на приложение, за кого е подходящо и как е препоръчително да се приема. Чрез тези детайлни данни целим да улесним избора Ви и да спомогнем за по-ефективното Ви и безопасно лечение. Освен това, ако имате допълнителни въпроси, можете да се консултирате с нашите опитни и квалифицирани фармацевти по телефона, в социалните мрежи или по телефон.

В онлайн аптека galen.bg цените са винаги здравословно ниски. В същото време предлагаме опции за безплатна доставка до врата на дома или офиса Ви. Възползвайте се още сега!