Terrapia

Филтри

13 продукта

Hepaterra Хепатерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Gastroterra Гастротерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Flexiterra Флекситерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Uroterra Уротерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Eroterra Еротерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Bronchoterra Бронхотерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Imunoterra Имунотерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Regeneraterra Регенератерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Memoterra Мемотерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Detoxiterra Детокситерра 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Spirulina Спирулина 30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Hepaterra Хепатерра х30 капсули Terrapia
19.75 лв.
Relaxiterra Релакситера х 30 капсули Terrapia
19.75 лв.

Terrapia е бранд в света на хранителните добавки, който се отличава с висококачествени продукти, обогатени с билкови екстракти и натурални компоненти. Основана с целта да осигури на клиентите си ефективни и безопасни решения за подобряване на благосъстоянието, Terrapia превръща природната мощ на билките в лесно достъпни и удобни за употреба продукти. Компанията представя разнообразие от висококачествени хранителни добавки, които целят да отговорят на различните нужди на съвременния човек.

Какви хранителни добавки Terrapia ще откриете в Galen.bg?

Terrapia предлага разнообразие от добавки, всяка от които е създадена с конкретна цел и насочена към различни аспекти на здравето. В онлайн аптека galen.bg ще откриете следните артикули:

Hepaterra

Помага за здравето на черния дроб. Подходяща за пречистване на организма от токсини, намаляване на кръвната захар и подкрепа на черния дроб и жлъчката.

Gastroterra

Осигурява облекчение при стомашно-чревни проблеми и подкрепя нормалните храносмилателни процеси. Препоръчва се при различни заболявания като колит, метеоризъм, хемороиди, гастрит и язви.

Flexiterra

Подобрява здравето на ставите, хрущялите и ставните връзки. Намалява риска от артроза и други ставни проблеми, ускорява възстановяването при травми и има противовъзпалителен и аналгетичен ефект.

Uroterra

Особено ефективна при цистит и други уроинфекции, предпазва от полепването на бактерии по стените на пикочния мехур и уретрата, осигурявайки защита от инфекции.

Eroterra

Стимулира репродуктивната функция и нормализира хормоналните нива, действа като афродизиак за мъже и жени, тонизира нервната система, повишава енергията и подобрява настроението и самочувствието. Подпомага функцията на сърцето и кръвообращението, ефективна при ниско либидо, емоционално и физическо натоварване, тревожност, безсъние, изтощение и полови проблеми.

Bronchoterra

Оказва благоприятно въздействие при бронхит, кашлица, бронхиална астма и други възпаления на горните дихателни пътища. Има антисептично, отхрачващо и противовъзпалително действие, увеличава защитните сили на организма и е подходяща за лечение на респираторни заболявания.

Imunoterra

Полезна е при отслабен имунитет, предпазва от грип и настинка, и спомага за по-бързото възстановяване при болести. Imunoterra стимулира естествените защитни сили на тялото и действа превантивно срещу вирусни инфекции и възпаления.

Regeneraterra

Подпомага регенерацията и възстановяването на кожата, косата и ноктите, помага при целулит и стареене на кожата. Прочиства токсините, укрепва кръвоносните съдове и има диуретичен и антиоксидантен ефект. Тонизира и стимулира имунната система.

Memoterra

Memoterra подсилва паметта и концентрацията, подходяща е при лошо кръвообращение, ниско кръвно налягане и умора. Тя подобрява кръвообращението и настроението, има антиоксидантен и тонизиращ ефект, като цялостно укрепва организма.

Detoxiterra

Detoxiterra е биоактивна формула за детоксикация на организма. Съдържа антиоксиданти, които стимулират изхвърлянето на токсините, подобряват кръвообращението, понижават холестерола и нормализират кръвната захар. Предпазва от вредни влияния като замърсяване и алкохол, стимулира метаболизма и има диуретичен ефект. Тонизира и ободрява организма.

Spirulina

Богата е на витамини и минерали, с антиоксидантни, антимикробни и противовирусни свойства. Подкрепя имунната, отделителната и кръвоносната система, облекчава ставни болки при артрит, благоприятства нервната система, повишава настроението и подобрява метаболизма. Помага при алергии като блокира или облекчава алергичните реакции.

Relaxiterra

Създадена р за намаляване на стреса и напрежението като действа успокояващо на нервната система. Билковите екстракти помагат при симптоми на депресия и тревожност, улесняват заспиването и премахват безсънието. Ефективна е при нервни оплаквания, стрес, неврози, сърцебиене, главоболие и депресия, както и при климактерични смущения, артрит и високо кръвно налягане.

Защо да се доверите на хранителни добавки Terrapia?

Terrapia се отличава с няколко ключови аспекти, които гарантират качеството и ефективността на техните продукти:

  • натурални съставки;
  • високо качество на екстрактите;
  • строг контрол на производствения процес;
  • широк спектър от продукти, насочени към различни аспекти на здравето.

Посетете онлайн аптека galen.bg, за да откриете продуктите на Terrapia на атрактивни цени и да се уверите в тяхната ефективност и качество.