Tonimer

Филтри

4 продукта

Tonimer Monodose за нос с изотоничен разтвор 5 мл х30 бр
10.32 лв.
Tonimer Baby спрей  за нос 100 мл
8.36 лв.
Tonimer Hypertonic монодози 5 мл х 18 броя
6.29 лв.
Tonimer Nose Gel гел за нос 20 мл
11.66 лв.

Тонимер е марка на италианската фармацевтична компания Institito Ganassini. Продуктите от бранда са съсредоточени върху грижата за носната кухина на възрастни, деца и бебета. Всички те са вдъхновени от морските дълбини и се уповават именно на съставки, извлечени от тях.

Какви продукти на Тонимер ще намерите при нас?

Сред средствата на Тонимер, които Ви очакват в онлайн аптека galen.bg, са множество спрейове, разтвори и гелове за назалната кухина. Част от тях са следните продукти:

Tonimer Monodose

Монодозите от марката съдържат 100% изотоничен разтвор на морска вода. Те са изключително удобни за употреба, като всяка една съдържа само 5 мл, което може да се приеме за single dose - единична доза. Изотоничният разтвор почиства и овлажнява носа, като по този начин повишава устойчивостта на лигавицата му към зловредни микроорганизми. Също така ускорява лечението при инфекции, свързани с ринит. 

Физиологичният разтвор е подходящ за често и продължително приложение за деца и възрастни.

Изотоничен разтвор за бебета

Този продукт за бебета е разработен под формата на лесен и удобен за употреба спрей. Съдържа морска вода, която осигурява почистващо и овлажняващо действие. Може да се използва често и продължително дори от кърмачета.

Hypertonic за бебе

Хипертоничната течност с морска вода от Тиномер е подходяща за бебета и малки деца. Не само овлажнява и защитава носната кухина, а и помага за лечението на алергичен и друг тип ринит, на синузити и риносинузити. Благодарение на своя деликатен апликатор спреят се прилага под регулируема струя, която не може да нарани носа на детето.

Пантексил

Пантексил от Тиномер е стерилен изотоничен микс, съдържащ:

  • стерилна морска вода;
  • ксилитол;
  • пантенол;
  • млечна киселина.

Той е предназначен както за възрастни, така и за деца. Препоръчва се за приложение в случай на настинка, назофарингит или синузит. Подходящ е и за висока защита на носната кухина срещу развитие на бактериални инфекции в периода след операция.

Медицинското средство на Тонимер е 100% натурално, като в допълнение овлажнява лигавицата и облекчава дишането.

Защо да се доверите на Тонимер?

Тонимер Ви предлага 100% натурални продукти, осигуряващи здраве на цялото семейство. Те се прилагат лесно в ноздрите и не крият риск от нараняване, раздразнение или друг дискомфорт. Поръчайте ги още сега на ниска цена от онлайн аптека galen.bg! Започнете профилактиката, преди да е нужно лечение!