UniComs

Филтри

9 продукта

SureCheck Тест за бременност касета над 99% точност х1 бр
4.85 лв.
Oview тест за овулация 5 бр.
12.99 лв.
SureCheck Streamer Тест за бременност писалка точен по всяко време х1 бр
9.35 лв.
Нексиум 40 мг х 14 таблетки Astra Zeneca
 Quiko Strict Дигитален Термометър за измерване на температурата
13.59 лв.
Zano Inspire Комбиниран инхалатор UniComs
99.49 лв.
Quiko Era Безконтактен инфрачервен термометър за чело
99.99 лв.
Фавио Форте Мултивитамини за диабетици 60 таблетки UniComs
24.89 лв.
Нексиум 20 мг х 14 таблетки AstraZeneca

UniComs е компания, специализирана в предоставянето на здравни и медицински продукти, която се фокусира върху нуждите и здравето на клиентите си. Предлагайки разнообразие от апарати, тестове и хранителни добавки, марката се стреми да осигури качествени и достъпни решения за домашна употреба.

Какви продукти на UniComs ще откриете в Galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg можете да намерите широка гама от продукти на марката, които са проектирани да отговарят на Вашите индивидуални здравни нужди. Включително различни видове медицински апарати за домашна употреба.

Апарати и тестове

UniComs предлага разнообразие от апарати и тестове, които са идеални за домашно използване, включително:

SureCheck

SureCheck е надежден тест за бременност и осигурява бързи и точни резултати с висока чувствителност. Той е разработен, за да предостави максимална сигурност и увереност на жените в домашни условия.

Oview

Oview представлява тест за овулация и помага на жените да определят най-плодородните дни за зачеване. Той е изключително полезен за двойки, които планират бременност и искат да максимизират шансовете си за успех.

Zano

Инхалаторът Zano Inspire осигурява ефективна аерозолна терапия в домашни условия, като се използва за лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ е както за възрастни, така и за деца.

Quiko

Quiko е компактен термометър, предназначен за бързо и точно измерване на температурата. Той е необходим аксесоар във всяко домакинство, осигуряващ бърза оценка на телесната температура.

Хранителни добавки

UniComs също така предлага разнообразие от хранителни добавки, които са специално разработени да поддържат здравето и благосъстоянието на потребителите. Тези добавки включват широка гама от продукти, създадени да отговарят на различни здравословни нужди.

Защо да се доверите на продукти UniComs?

Марката се отличава с ангажимент към качеството и ефективността на своите продукти. Причините да изберете UniComs включват:

  • надеждност и точност: цялата селекция е проектирана с акцент върху надеждността и точността, гарантирайки високо ниво на удовлетворение и доверие;
  • широк спектър от медицински уреди: от инхалатори до проверка за бременност, насочени към подобряване на вашето здраве и благополучие;
  • качествени хранителни добавки: фокусирани върху подкрепата на здравето и общото благосъстояние.

Открийте UniComs в онлайн аптека galen.bg и се уверете в тяхното качество и надеждност на атрактивни цени.