Vagisan

Филтри

4 продукта

Vagisan Intimate Wash Lotion Интимен лосион 200 мл
20.75 лв.
Vagisan Млечна киселина за подпомагане на вагиналната флора 7 свещички Dr Krut Wolff
16.99 лв.
Vagisan Овлажняващ крем с апликатор х25 грама
19.29 лв.
Vagisan Cremolum Овлажняващи овули х16 бр
20.69 лв.

Вагизан е емблематична продуктова гама за немската компания Dr. Wolff, основана преди над столетие. По-конкретно, Вагизан е част от портфолиото на Dr. August Wolff - една от двете компании, известни под общото название Dr. Wolff. Тя е специализирана в разработването на дерматологични и гинекологични продукти за нуждите на фармацията. Другата - Dr. Kurt Wolff, е с насоченост към грижата за красотата на своите потребители.

Какви продукти Вагизан ще откриете в galen.bg?

В онлайн аптека galen.bg ще намерите различни продукти от гамата Вагизан, грижещи се за интимното здраве и комфорта на жените. Сред тях са:

Овлажняващ крем

Овлажняващият крем от марката се предлага в комплект с удобен за употреба апликатор. Продуктът се отличава с двойно действие. Ефективно помага за преодоляване на вагиналната сухота без употреба на естрогени. В същото време омекотява деликатната кожа в тази област. Специалната формула е с pH 4,5, благодарение на което помага за поддържане на нормалната киселинност във вагиналната зона, предпазвайки от инфекции.

Интимен лосион

Лосионът от серията е предназначен за поддържане на хигиената в интимната област. Подходящ е за употреба от дами на всяка възраст - както по-млади, така и възрастни. Може да се използва ежедневно дори по време на бременност с цел защита от вагинални инфекции.

Специалната му формула съдържа млечна киселина и екстракт от лайка за поддържане на здравословно pH и осигуряване на антибактериално и успокояващо действие.

Овлажняващи овули

Овлажняващите глобули са подходящи за употреба в случай на хронични и рекурентни бактериални вагинози. Спомагат за възстановяване на здравето и комфорта, като се грижат трайно за вътрешната част на влагалището. Урегулират нивата на млечната киселина в интимната област.

Свещички с млечна киселина

Свещичките на Вагизан осигуряват ефективна защита срещу вагинални инфекции - както бактериални, така и свързани с развитие на гъбички, и помагат за осигуряване на балансирана флора в интимната област. Активните съставки са:

  • млечна киселина;
  • натриев лактат.

Защо да се доверите на Вагизан?

Средствата Вагизан са с доказани ефикасност и безопасност. Те са чудесна алтернатива на хормоналното лечение и се предлагат в различни форми според Вашите индивидуални нужди и удобство. Поръчайте ги сега на ниска цена от онлайн аптека galen.bg!