Подаръци от Doppelherz само през октомври! >>

Medica Capsiplast Classic Пластир със загряващ ефект 15х25 см

В наличност
Арт. №
2325
Тегло
0.030 кг.
  • При скованост и схващания

  • Със загряващ ефект

  • Подобрява локалното кръвообращение.

Обикновена цена 2.59 лв. (-20%) Специална цена 2.07 лв.
Към продукта

Medica Capsiplast Classic Пластир със загряващ ефект е козметичен продукт за локално приложение върху кожата на тялото при възрастни. Capsiplast представлява едностранно и равномерно промазана тъкан, която се залепва върху определени кожни участъци (в областта на кръста, гърба, врата, раменете, краката). Преди поставяне, да се отстранява предпазната хартия.

Продуктът има загряващ ефект, който е благоприятен при схващане и скованост, простудни състояния и други, при които се препоръчва затопляне. 

Размер: 15х25 см

Специални предупреждения: 

Само за външно приложение. Да се избягва контакт с очите. Да не се поставя върху наранена и раздразнена кожа. В случай на зачервяване, дразнене, силно парене и дискомфорт на кожата, да се прекрати употребата.

Медика АД е български производител на висококачествени медицински изделия и генерични фармацевтични продукти, с над 40-годишна история. Производствените мощности на Medica AD отговарят на всички европейски норми за производство и покриват изискванията на добрата производствена практика (GMP).

Към продукта
Повече информация
Марка Medica
Приложение Загряващи компреси
Тип продукт Компреси
Към продукта

polyisoprene, zinc oxide, hydrogenated rosin, glyceryl rosinate, capsicum frutescens resin.

 

Към продукта

Мястото се почиства и подсушава добре. Преди поставяне е желателно кожата да не е третирана с крем или други препарати и мястото да е обезкосмено. Отстранява се предпазната хартия и Capsiplast® Classic се поставя директно върху кожата. Притиска се добре и се приглажда, така че да няма гънки. Може да се реже по размерите на мястото, при необходимост. Отстранява се като се повдига единия ъгъл и бързо се издърпва. За еднократна употреба. Продължителност и честота на употреба – 1 път дневно.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също
Още от тази марка
Medica Capsiplast Classic Пластир със загряващ ефект 15х25 см
Medica Capsiplast Classic Пластир със загряващ ефект 15х25 см