Месец на Walmark >>

Биопрограма Чай Бабини зъби х 20 бр

В наличност
Арт. №
4478
Тегло
0.030 кг.
  • Стимулира либидото
  • Повишава тонуса и енергията
  • Базиран на висококачествени билки, събрани от екологично чисти райони
1.66 лв.
Към продукта

Биопрограма Чай Бабини зъби съдържа в състава си стръкове от билката Бабини зъби (Tribulus Terrestris), която доказано стимулира либидото и повишава цялостния тонус в организма. Дава допълнителна енергия на активно трениращите и подпомага сексуалната функция при мъжете. Биопрограма Чай Бабини зъби е базиран на билки събрани от екологично чисти райони. 

Биопрограма е българска компания, основана през 1993 г, лидер в производството на чай у нас. Тя е основен доставчик на пакетирани билки в аптечната мрежа на България и почти всяко домакинство в страната е било потребител на продуктите й. Фирмата е сертфицирана като Био(Органик) производител по Европейските стандарти и един от най-големите родни износители на билки, сушени плодове, подправки и лечебни растения за фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост в западна Европа и САЩ. 

Към продукта
Повече информация
Марка Биопрограма
Лечение/профилактика на: Задържане на ерекцията, Овладяване на преждевременната еякулация
Тип продукт Филтърни пакетчета
Към продукта

Tribulus terrestris(стрък) - 100%.

Към продукта

1 доза: в 300 мл вода се поставят 2 пликчета. Сместа ври 15 мин., след което се долива до 300 мл. вода и се оставя да престои 24 часа в хладилник. Приема се по следната схема: първи ден се пие 3 пъти по 3 с.л. след ядене. Втори ден се пие 3 пъти по 4 с.л.. Трети ден се пие по 5 с.л. Приготвят се още 2 дози, които се приемат по схемата от третия ден. Почива се 10 дни, след което може да се повтори.

Внимание! Билката не трябва да се прилага при стомашно-чревни и бъбречни възпаления, остри гастрити, бременност и при малки деца.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Биопрограма Чай Бабини зъби х 20 бр
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Биопрограма Чай Бабини зъби х 20 бр
Биопрограма Чай Бабини зъби х 20 бр