Daily+ Дио-ренал детокс 547 мг х 30 капсули Chemax Pharma

В наличност

Арт. № 63653
  • Оказва благоприятен ефект върху отделителната система;
  • Стимулира отделянето на вода от организма;
  • Идеалното диуретично средство.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Дио-ренал детокс в хранителна добавка, съдържаща натурални стандартизирани сухи растителни екстракти от листа на бреза и корен от глухарче. Листата от бреза са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство. Въпреки че допринасят за повишеното отделяне на вода от организма, листата от бреза не оказват дразнещо действие върху бъбреците – оказва мек диуретичен ефект, запазват равновесието на витамините и минералите, и така тялото Ви не губи тези ценни вещества, а ги съхранява. При прием на достатъчно течности екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване на количеството на отделената урина, докато уринарният Ви тракт се пречисти напълно. Дио-ренал детокс е подходящ и когато се налага продължителна профилактика, благодарение на отличната поносимост и безопасност. Коренът от глухарче допринася за доброто здраве на храносмилателната система и помага на черния дроб да се пречисти от натрупаните токсини. Растителният препарат е с безкомпромисно качество, сигурно действие и допринася за цялостното здраве на отделителната и хранителната система.

 

Повече информация
Марка Chemax Pharma
Лечение/профилактика Отделителна система
За кого Възрастни
Тип продукт Капсули
Състав

Активни съставки : 400 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза; 100 mg стандартизиран сух екстракт от корен на глухарче.

  • Листа от бреза - са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство.
  • Корен от глухарче - допринася за доброто здраве на храносмилателната система и помага на черния дроб да се пречисти от натрупаните токсини.

Помощни вещества: микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат; антислепващ агент: силициев диоксид.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Прием: 3 пъти по една капсула (еквивалентен общо на 1200 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза и 300 mg стандартизиран сух екстракт от корен на глухарче).

Да не се употребява от деца под 12 години.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене .

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Daily+ Дио-ренал детокс 547 мг х 30 капсули Chemax Pharma
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също