Седмица на хомеопатията

Дио-ренал 500 мг х 30 капсули Chemax Pharma

В наличност

Арт. № 46506
  • Оказва благоприятен ефект върху отделителната система;
  • Спомага за отделянето на вода от организма;
  • Идеалното диуретично средство.

 

Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Дио-ренал е традиционна българска хранителна добавка с растителен произход, която съдържа стандартизиран сух екстракт от листа на бреза с доказано и фиксирано количество на активната съставка, съгласно изискванията на европейското законодателство, което доказва нейното високо качество, безопасност и ефикасност. Специфично действие върху отделителната система на Дио-ренал е установено въз основа на неговата дългогодишна употреба. Листата от бреза са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство. Въпреки че допринасят за повишеното отделяне на вода от организма, листата от бреза не оказват дразнещо действие върху бъбреците, запазват равновесието на витамините и минералите, и така тялото Ви не губи тези ценни вещества, а ги съхранява. Използван е екстракт от европейски производител и е гарантиран качествения и количествен състав на продукта. Произведен е в условията на GMP (стандарт за добра производствена практика) от български производител, сертифициран според директива 2003/94/ЕС. Това е доказателство, че растителният препарат е с безкомпромисно качество, сигурно действие и допринася за цялостното здраве на отделителната Ви система. Dio-Renal е подходящ и когато се налага продължителна профилактика, благодарение на отличната поносимост и безопасност.

 

 

Повече информация
Марка Chemax Pharma
Лечение/профилактика Инфекции на пикочните пътища , Отделителна система
За кого Възрастни
Тип продукт Капсули
Състав

Активно вещество: 500 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди, определени като хиперозид.

Помощни вещества: пълнители Е341, антислепващи агенти Е551 и Е 553в.

Активна съставка: 

  • Листа от бреза - са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Препоръчителен дневен прием: три капсули (1500 mg сух екстракт от листа на бреза).

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се употребява от деца под 12 години.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Дио-ренал 500 мг х 30 капсули Chemax Pharma
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също