Doppelherz Допелхерц систем Колаген Beauty х30 флакона

В наличност
Арт. №
77086
Тегло
1.200 кг.
  • Колагенови пептиди, които доказано намаляват дълбочината на бръчките и поддържат еластичността на кожата
  • С добавен екстракт от акай бери, витамини и микроелементи
  • Директен прием навсякъде и по всяко време без вода
52.99 лв.
Към продукта

Doppelherz System Collagen Beauty е хранителна добавка под формата на течни флакони за пиене. Допелхерц Систем Колаген Бюти е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от акай беривитамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа.

Колагенът е най-важният структурен протеин в човешкото тяло. Представлява 80% от сухата маса на кожата. С напредване на възрастта производството на колаген намалява.

За да бъде добре усвоен от кожата, колагенът трябва предварително да бъде разделен на по-малки фрагменти, наречени колагенови пептиди -  с точно определена молекулна маса. Този процес на разделяне се нарича хидролиза. Колагеновите пептиди с молекулна маса около 3 килодалтона (kDa) стимулират производството на колаген от хондроцитите (клетките в ставния хрущял), а тези с около 2kDa – стимулират фибробластите (кожните клетки) в дермата.

При редовен прием колагеновите пептиди намаляват дълбочината на бръчките и тънките линии по лицето, стимулират производството на колаген от кожните клетки, повишават еластичността и младежкия вид на кожата, като забавят естествените процеси, които съпътстват стареенето.

За поддържане на кожата красива, млада, здрава и еластична освен колагеновите пептиди значение имат също и други вещества и растителни екстракти, които са включени в състава на Допелхерц Систем Колаген Бюти:

Екстракт от акай бери – асай бери (познат и като акай бери) е палма, разпространена предимно в джунглите на Южна Америка. Интересът към това екзотично растение нарасна през последните години заради ценните антиоксидантни качества, които съдържа. Витамин Ацинк и биотин – важни за доброто състояние на кожата. Витамин С допринася за самостоятелното образуване на колаген в организма, осигурява и антиоксидантна защита. Микроелементът мед подпомага нормалното състояние на съединителната тъкан, отговорна за еластичността на кожата и има отношение към нормалната й пигментация. Витамин Е допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. 

Допелхерц систем Колаген Beauty е с приятен вкус на личи и пъпеш.

Doppelherz® е една от най-популярните марки за хранителни добавки в Германия. На българския пазар, брандът Допелхерц включва над 40 продукта - в ДЕПО и двуфазни ДЕПО таблетки, които гарантират пълно усвояване на полезните съставки в тях, хидролизирани колагенови форми в индивидуални опаковки, микропелетни форми за бързо действие и удобен прием навсякъде, капсули и други лекарствени форми.

Производител: 
QUEISSER PHARMA, Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Към продукта
Повече информация
Марка Doppelherz
За кого Възрастни
Лечение/профилактика на: Коса, кожа и нокти, Антиоксидантно действие
Тип продукт Флакон
Вид витамин Витамини за коса, кожа и нокти
Към продукта

Съставки

Дневна дозировка (25ml)

% от ХРС *

Бета-каротен

0,96 mg

 

 съдържащ витамин А

160 µg RE

20 %

Витамин E

3,0 mg α-TE

25 %

Биотин

150 µg

300 %

Витамин C

80 mg

100 %

Цинк

5,0 mg

50 %

Мед

150 µg

15 %

Колагенови пептиди

2,5 g

**

Екстракт от Асай Бери***

100 mg

**

*    Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011

**  Няма определени хранителни референтни стойности

*** Познат още като Акай Бери

Към продукта

Препоръчителният дневен прием е 1 флакон дневно. Разклатете добре преди употреба. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Doppelherz Допелхерц систем Колаген Beauty х30 флакона
Doppelherz Допелхерц систем Колаген Beauty х30 флакона
Още от тази марка
Може да харесате също