Гармастан гел за предпазване на гръдните зърна 20 гр Protina

В наличност
Арт. №
6723
Тегло
0.030 кг.
  • Поддържа кожата на зърната гладка и еластична
  • Предпазва от образуване на рагади, подхранва и омекотява кожата
  • Попива много бързо и се нанася лесно дори при по-чувствителни и болезнени зърна
12.43 лв.
Към продукта

Protina Garmastan Gel е ефикасна грижа за гръдните зърна на кърмещата жена. Подхранва и омекотява кожата на гръдните зърна при кърмене,
поддържа кожата гладка и еластична. Съдържа активна съставка от растителен произход – гваязулен, получен от етеричното масло на гваяково дърво, която предпазва от разраняване и образуване на рагади, стимулира зарастването на тъканите. Гармастан гел за предпазване на гръдните зърна се нанася лесно, дори и при чувствителни гръдни зърна. Попива бързо, лесно се измива и изпира от тъкани. Без мирис, не съдържа парфюм, животински мазнини и оцветители. Предлага се в опаковка от 20 гр.

Protina Pharmazeutische има 100 години опит и задълбочени познания в областта на обработката на минерали, микроелементи и витамини. Ние разработваме и произвеждаме природни препарати, подходящи за пациенти, те са произведени при строг контрол на производство близо до Мюнхен, Германия. Ние непрекъснато инвестираме в собственото си развитие и техника за осигуряване на качеството и използваме най-актуалната информация и технологии в производство, за да произведем продукти от най-високо качество. Булгермед е ексклузивен и единствен представител за България на Protina Pharmazeutischе.

Към продукта
Повече информация
Марка Protina
Тип продукт Гел
Част от тялото Зърна
Тип козметика Медицинска козметика
Към продукта

Вода, сорбитол, натриев матабилсулфит, гваязулен, цетилпиридинов хлорид, ПЕГ-8, ПЕГ-75.

Активни съставки:

  • гваязулен - получен от етеричното масло на гваяково дърво, която предпазва от разраняване и образуване на рагади, стимулира зарастването на тъканите.

Продуктът не съдържа: парфюм, животински мазнини и оцветители. Без мирис.

 

Към продукта

Преди кърмене зърната и ареолите се препоръчва да се измиват много добре, за да се избегне поглъщането на гел от кърмачето при сучене!

  • При кърмещи жени: След всяко кърмене Гармастан се нанася в тънък слой върху гръдните зърна и ореолите. При по-чувствителни зърна могат да се поставят компреси или подложки, намазани с Гармастан. Преди кърмене е необходимо зърната и ареолите да се измиват добре, аз да се избегне поглъщането на Гармастан от кърмачето при сучене.
  • При бременни жени: Предварителната подготовка на зърната започва още от 8-ия месец на бременността. След хигиенна баня Гармастан се нанася върху зърната и се прави нежен масаж с цел предотвратяване на разраняването им в кърмаческия период поради механичното дразнене при сучене на бебето.

Само за външна употреба.
Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Гармастан гел за предпазване на гръдните зърна 20 гр Protina
Гармастан гел за предпазване на гръдните зърна 20 гр Protina
Може да харесате също