Gengigel Hydrogel Разтвор за изплакване на уста 150 мл Medis

В наличност
Арт. №
35486
Тегло
0.200 кг.
  • Подходяща за поддържане на здрава устна кухина
  • Ефективна помощ при възпалени, кървящи и подути венци
  • Подходящ при дълбоки пародонтални джобове
Обикновена цена 18.09 лв. (-15%) Специална цена 15.38 лв.
Към продукта

Gengigel Hydrogel Разтвор е медицинско изделие под формата на вода за уста е подходяща за поддържане на устната кухина здрава. Ето защо е препоръчително да се използва като част от ежедневната устна хигиена. Ефективна, практична и безопасна, водата за уста има ефект и върху цялата повърхност на мукозната устна мембрана. Генгигел Вода за уста е подходяща помощ при: възпалени, кървящи и подути венци; дълбоки пародонтални джобове; увредени венци в резултат на почистване, вадене на зъб или хирургически операции; разранена устна лигавица на устата в резултат на постоянни (коронки, зъбни мостове) или временни зъбни протези. Gengigel Hydrogel няма контраиндикации и нежелани реакции. Може да се използва от деца, бременни и възрастни. Не причинява развитие на кариес и значими вариации в нивото на кръвната захар. Препаратът може да се използва от диабетици. Той няма никакви непознати взаимодействия, следователно може да се използва безопасно по време на специфична терапия, като например антибиотична. Предлага се в опаковка от 150 мл.

Gengigel е медицинско средство на базата на Хиалуронова киселина, извлечена посредством патентован биотехнологичен процес, който гарантира високото качество и чистота на продукта. За медицинските средства от продуктовата линията на Gengigel не са установени противопоказания или нежелани ефекти. Gengigel може да се използва без ограничение от деца, бременни, кърмачки и диабетици (съдържа ксилитол).

Medis Pharma Bulgaria е част от бизнес групата Medis, която с дейността си покрива почти цяла Югоизточна Европа. От създаването си през 1989г. Medis е открил предприятия и представителства в Австрия, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Литва (обхващащo всички балтийски страни), Унгария, Северна Македония (включваща Косово), Словакия (където се обхваща и Чешката република), в Сърбия (която обхваща и Черна Гора), присъства също така и в Албания и Португалия.

Производител: Ricerfarma, Италия.

Към продукта
Повече информация
Марка Medis
Лечение/профилактика на: Пародонтоза/кървящи венци
Вид продукт Медицинско изделие
За кого Възрастни
Тип продукт Разтвор
Към продукта

Хиалуронова киселина, ксилитол и помощни вещества.

Активни съставки: Хиалуронова киселина (Натриев хиалуронат 0,025%).

  • Натриев хиалуронат - хиалуронова киселина - облекчава симптомите на пародонталните заболявания.

 

Към продукта

Сипете препоръчителното количество от разтвора в приложената чашка, жабуркате  от 1 до 2 минути, след което изплюйте. Разтвора Gengivel може да се използва като част от ежедневната устна хигиена, прилагайки го от 2 до 3 пъти дневно.

В случай на заболявания на венците, устната кухина трябва да се промива от 3 до 5 пъти дневно най-малко 3 – 4 седмици или до отшумяване на симптомите на пародонталното състояние.

Разтворът е приготвен за незабавна употреба, така че не го разреждайте!

Преди употреба прочетете внимателно на продукта за възможни нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги прилагайте продукта според предписаното от Вашия лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Да се внимава при свръхчувствителност към някоя от съставките.
В случай, че симптомите персистират, консултирайте се с лекар или стоматолог.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Gengigel Hydrogel Разтвор за изплакване на уста 150 мл Medis
Gengigel Hydrogel Разтвор за изплакване на уста 150 мл Medis
Още от тази марка
Може да харесате също