Himalaya Geriforte Герифорте x 40 таблетки

В наличност

Арт. № 6042
  • Съдейства за забавяне стареенето и премахва стреса
  • Действа общоукрепващо на организма, подмладява тялото и духа
  • Подкрепя функциите на всички системи и органи на тялото
  • Допринася за забавяне на физиологичните промени, които настъпват в организма с напредването на годините
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Himalaya Geriforte е хранителна добавка, която действа общоукрепващо на организма, забавя стареенето, тонизира тялото и премахва стреса. Продуктът действа подмладяващо на тялото и духа, подкрепя функциите на всички системи и органи на тялото. Хималая Герифорте предоставя много минерали и витамини в натурален вид, спомата за забавяне на дегенеративните промени и стимулира регенерацията на клетките, която по принцип намалява с възрастта. Освен това допринася за забавяне на физиологичните промени, които настъпват в организма с напредването на годините. Продуктът подпомага използването на хормоните, повишавайки количеството в тъканите на свободни хормони, без да влияе на общото хормонално ниво. Това е един от начините, с помощта на които Герифорте повлиява климактеричните оплаквания и при мъжете, и при жените. Таблетките спомагат за подобряване на сърдечната дейност и на кръвната циркулация и съдействат за намаляване на повишените нива на серумния холестерол и на триглицеридите. По този начин Geriforte намалява риска за развитие на атеросклероза, повлиява благоприятно апетита, храносмилането и усвояването на хранителните субстанции, като едновременно с това подкрепя обмяната на мазнини и въглехидрати. Хранителната добавка действа ефективно и при възстановяване на намалените сексуални функции, повишава мускулния тонус и забавя старческите промени на кожата и лигавиците, стимулирайки клетъчната регенерация. Повлиява благоприятно върху психическото състояние, като спомага за намаляване на чувството за тревожност и напрегнатост и укрепване на съня, подкрепя възстановяването на организма след тежко заболяване или след претърпяна операция, спомага за заздравяване на костта при костни фрактури. Герифорте съдейства цялостно за увеличаване на физическия капацитет и умствената работоспособност, спомага за подобряване на имунната защита на организма, допринася за отстраняване на болките в различни части на тялото, зачестяващи с напредване на възрастта.

Всички продукти Himalaya са създадени след задълбочени научни изследвания. От 1930 година компанията се фокусира върху разработването на безопасни и ефективни билкови продукти, които помагат на хората да са по-здрави, пълноценни и красиви. Всеки продукт преминава през научни изследвания и всяка билка използвана в техните продукти е индивидуално проучена и тествана. Хималая създава съвременни продукти, основани на баланса между природата и най-новите научни открития с цел да сте здрави, да се чувствате добре и да изглеждате чудесно.

Аюрведа Шанс ЕООД дистрибутира билкови продукти (хранителни добавки и козметика), като изключителен представител от две фирми: The Himalaya Drug Company и Charak Pharmaceuticals, Индия.

Продукти, създадени в съответствие с основните принципи на Аюрведа – древна наука за здравето и природосъобразния начин на живот. Счита се за най-древната лечебна система в света, практикувана в продължение на повече от 5000 години. Думата Аюрведа означава „наука за живота“ и произлиза от санскрит. „Ayur“означава „живот“, а „veda“ – „знание“. 

Производител: The Himalaya Drug Company, Makali, Bangalore - 562123, India, www.himalayahealthcare.com

 

 

Повече информация
Марка Himalaya
Лечение/профилактика Менопауза и ПМС, Безсъние и стрес, Имунитет при възрастни, Нервна система, Подобрява храносмилането, При физическа и психическа умора, Имунна система
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки
Състав

Chyavanprash concentrate 100 mg; Capparis spinosa 13,8 mg; Solanum nigrum 6,4 mg; Cichorium intybus 13,8 mg; Cassia occidentalis 3,2 mg; Terminalia arjuna 6,4 mg; Achillea millefolium 3,2 mg; Tamarix gallica 3,2 mg; Berberis aristata 10 mg; Adhatoda vasica 10 mg.

Начин на употреба

Дозировка: Първоначално по 2 таблетки два пъти дневно, след което се взема поддържаща доза: по 1 таблетка три пъти дневно. 

Внимание:

  • Продуктът е хранителна добавка по рецепта на Аюрведа.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Не е заместител на разнообразното хранене.
  • Противопоказания не са известни.
  • Няма странични ефекти.

Разфасовка: 40 таблетки.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Himalaya Geriforte Герифорте x 40 таблетки
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също