Глицерол 1,2 кг Chemax Pharma

В наличност

Арт. № 13673
  • Има противовъзпалително, хигроскопично, леко антисептично средство при възпалителни процеси на лигавиците и ексудативни процеси на кожата
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Glycerol е тривалентен алифатен алкохол или глицерол / глицерин, който се използва в медицината като противовъзпалително, хигроскопично, леко антисептично средство при възпалителни процеси на лигавиците и ексудативни процеси на кожата. Глицерол намира широко приложение и в козметиката като съставка в козметични продукти и сапуни - подхранва и омекотява кожата. Предлага се в опаковка от 1.2кг.

Химакс Фарма ЕООД (Chemax Pharma) е българска фармацевтична фирма – производител, която е иновативна, съвременна и динамична, основана през 1993 година в град София. Членовете на мениджърския екип имат академична подготовка и дълъг опит във фармацията и химичния инженеринг, в проучването, развитието и клиничното тестване на лекарствените продукти и дълбоко разбиране за нуждите на хората от качествени медикаменти и здравни услуги. Фирмата разполага със собствени производствени мощности (сгради и оборудване), притежава необходимия производствен капацитет, както и гъвкава организация на работен процес, което гарантира 100% реализацията на доставките в договорените срокове и количества. Продуктите на “Химакс Фарма” са в съответствие с изискванията на стандартите на добрата производствена практика (GMP), така че получавате необходимите за Вас лекарства и хранителни добавки с безкомпромисно качество. Екипът от професионалисти на фирмата осигурява нужните на хората качествени, ефикасни, безопасни и достъпни медикаменти, и здравни услуги.

Производител: Химакс Фарма ЕООД, България.

Повече информация
Марка Chemax Pharma
Лечение/профилактика Задържане на течности, Нередовен стомах и запек
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Разтвор
Състав

Глицерол 85% и пречистена вода, Ph.Eur. /0497/

Начин на употреба

Глицерол се прилага външно, след подходящо разреждане с вода или спирт кожата и лигавиците се намазват 1 - 2 пъти дневно.

Възможна е поява на алергични реакции при употреба на Глицерол.
В чист вид може да упражни иритативен ефект.
Да не се прилага при суха и тънка кожа.
Лекарственият продукт да не се дава на деца под 6 годишна възраст.

Не бива да контактува със силни окислители!

Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Глицерол 1,2 кг Chemax Pharma
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също