Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma

В наличност
Арт. №
4148
Тегло
0.030 кг.
  • Употребява се външно под формата на 0,1-0,3% воден разтвор за промиване на рани, за вани и влажни компреси, за дезинфекция на устата
  • Намира приложение за уретрални промивки при гонорея
  • За промивки на стомаха при отравяне с фосфор, морфин, опиум, цианкалий и др.
  • В помощ при изгаряния
1.22 лв.
Към продукта

Kalii permanganas е прах за дермален разтвор, който има антисептично, антитоксично, адстрингентно, противовъзпалително и дезодсриращо действие. Калиев перманганат е предназначен за външна употреба под формата на воден разтвор, който спомага за дезинфекция на рани. Предлага се в опаковка от 20гр.

Химакс Фарма ЕООД (Chemax Pharma) е българска фармацевтична фирма – производител, която е иновативна, съвременна и динамична, основана през 1993 година в град София. Членовете на мениджърския екип имат академична подготовка и дълъг опит във фармацията и химичния инженеринг, в проучването, развитието и клиничното тестване на лекарствените продукти и дълбоко разбиране за нуждите на хората от качествени медикаменти и здравни услуги. Фирмата разполага със собствени производствени мощности (сгради и оборудване), притежава необходимия производствен капацитет, както и гъвкава организация на работен процес, което гарантира 100% реализацията на доставките в договорените срокове и количества. Продуктите на “Химакс Фарма” са в съответствие с изискванията на стандартите на добрата производствена практика (GMP), така че получавате необходимите за Вас лекарства и хранителни добавки с безкомпромисно качество. Екипът от професионалисти на фирмата осигурява нужните на хората качествени, ефикасни, безопасни и достъпни медикаменти, и здравни услуги.

Производител: Химакс Фарма ЕООД, България.

Към продукта
Повече информация
Марка Chemax Pharma
Вид продукт Лекарство без рецепта
За кого Възрастни
Тип продукт Прах
Към продукта

Kalium hypermanganicum

Към продукта

Външно във воден разтвор - като антисептично средство (0,1-0,5%), за дезинфекция на устата и гърлото (0,01-0,1%); за шприковане и промивки в гинекологичната и урологичната практика, както и за стомашни промивки при отравяния (0,02-0,1%).

Да не се прилага неразтворен.
Желателно е да се използва ежедневен разтвор.
Да се избягва контакт с очите.
Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma
Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma
Още от тази марка
Може да харесате също