25 г. Аптеки Гален! Мама и бебе продукти с до - 25%

Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma

В наличност
Арт. №
4148
Тегло
0.030 кг.
  • Употребява се външно под формата на 0,1-0,3% воден разтвор за промиване на рани, за вани и влажни компреси, за дезинфекция на устата
  • Намира приложение за уретрални промивки при гонорея
  • За промивки на стомаха при отравяне с фосфор, морфин, опиум, цианкалий и др.
  • В помощ при изгаряния
1.35 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

Kalii permanganas е прах за дермален разтвор, който има антисептично, антитоксично, адстрингентно, противовъзпалително и дезодсриращо действие. Калиев перманганат е предназначен за външна употреба под формата на воден разтвор, който спомага за дезинфекция на рани. Предлага се в опаковка от 20гр.

Химакс Фарма ЕООД (Chemax Pharma) е българска фармацевтична фирма – производител, която е иновативна, съвременна и динамична, основана през 1993 година в град София. Членовете на мениджърския екип имат академична подготовка и дълъг опит във фармацията и химичния инженеринг, в проучването, развитието и клиничното тестване на лекарствените продукти и дълбоко разбиране за нуждите на хората от качествени медикаменти и здравни услуги. Фирмата разполага със собствени производствени мощности (сгради и оборудване), притежава необходимия производствен капацитет, както и гъвкава организация на работен процес, което гарантира 100% реализацията на доставките в договорените срокове и количества. Продуктите на “Химакс Фарма” са в съответствие с изискванията на стандартите на добрата производствена практика (GMP), така че получавате необходимите за Вас лекарства и хранителни добавки с безкомпромисно качество. Екипът от професионалисти на фирмата осигурява нужните на хората качествени, ефикасни, безопасни и достъпни медикаменти, и здравни услуги.

Производител: Химакс Фарма ЕООД, България.

Към продукта
Повече информация
Марка Chemax Pharma
За кого Възрастни
Тип продукт Прах
Към продукта

Kalium hypermanganicum

Към продукта

Външно във воден разтвор - като антисептично средство (0,1-0,5%), за дезинфекция на устата и гърлото (0,01-0,1%); за шприковане и промивки в гинекологичната и урологичната практика, както и за стомашни промивки при отравяния (0,02-0,1%).

Да не се прилага неразтворен.
Желателно е да се използва ежедневен разтвор.
Да се избягва контакт с очите.
Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma
Калиев перманганат 20 гр Chemax Pharma