Къна

Филтри

15 продукта

Color Henna Натурална оцветяваща къна Цвят №22 Кестен
4.49 лв.
Color Henna Натурална оцветяваща къна Цвят №21 Черен
4.49 лв.
Color Henna Натурална оцветяваща къна Цвят №23 Махагон
4.49 лв.
Color Henna Натурална оцветяваща къна Цвят №24 Виолетово червен
4.49 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем - къна за коса Цвят 07 Натурално черен 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 05 Кестен 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 06 Шоколад 75 мл
3.49 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 02 Капучино 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 03 Медно-червен 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 01 Сребристо рус 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 04 Вишна 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 10 Натурално кафяв 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 09 Патладжан 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Оцветяваща крем-къна за коса Цвят 08 Огнено червен 75 мл
3.45 лв.
Herbal Time Безцветна крем-къна за коса Цвят 0 Неутрален 75 мл
3.45 лв.

Открийте красотата и ползите от натуралното боядисване с къна за вашата коса в онлайн аптека Galen.bg. Нашата селекция от къни е внимателно подбрана, за да предложи на клиентите възможността за здравословно и ефективно боядисване, което запазва естествената структура на косъма и подхранва скалпа.

Кои са предимствата на боядисването с къна?

Боядисването с къна предлага множество предимства пред използването на традиционни химически бои:

 • натурална формула – къната е напълно естествен продукт, който не само боядисва, но и подхранва косъма от корена до върха;
 • богатство от цветове – въпреки че е натурална, тя се предлага в широка гама от цветове, които може да задоволят всяко желание и стил;
 • здрава и жива коса – редовната употреба на къна не само покрива белите коси, но и подобрява общото състояние на косъма, правейки го по-здрав и блестящ;
 • липса на агресивни химикали – къната е безопасен избор за хора с чувствителен скалп или алергии към традиционните бои.

Как се използва къна за коса?

Това е лесен процес, който носи и удовлетворение от красивия резултат накрая. Той може да се превърне във вашето лично време за грижа и внимание към себе си. Ето по-подробно как може да приложите тази древна практика за красота:

 1. Избор на нюанс
  Първата стъпка към боядисването с къна е да изберете цвета, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и стил. В тази категория на Galen.bg ще откриете множество нюанси – от натурално червени и кестеняви до по-екзотични и нестандартни варианти. При нас ще откриете и безцветна къна, която е особено подходяща за тези, които търсят естествени методи за подобряване на здравето и вида на косата, без да се ангажират със смяна на цвета.
 2. Подготовка на сместа
  Вземете нужното количество къна и смесете с топла вода, докато получите кремообразна текстура. Тази консистенция улеснява нанасянето и гарантира, че сместа ще покрие равномерно всички участъци. За по-интензивен и дълготраен цвят може да добавите и малко лимонов сок или ябълков оцет.
 3. Нанасяне
  Внимателно разпределете подготвената смес по цялата дължина, като започнете от корените и продължите към краищата. Отделете повече внимание на участъците с бели коси, тъй като те изискват по-наситено покритие.
 4. Време за действие
  Времето, за което трябва да оставите къната да действа, варира в зависимост от желания от вас нюанс и типа на вашата коса. Обикновено е между 1 и 4 часа. За по-дълбок цвят може да оставите сместа да действа по-дълго време.
 5. Изплакване
  След като изтече времето за действие, обилно изплакнете с вода, докато тя не стане напълно бистра. Избягвайте използването на шампоан в първите 24 до 48 часа след боядисването, за да позволите на цвета да се фиксира добре в косъма.

Защо да се доверите на Galen.bg?

Избирайки натурална боя за коса от Galen.bg, вие залагате на:

 • качество и разнообразие – нашите къни са на водещи марки, предлагащи най-високо качество и разнообразие от нюанси;
 • натурални продукти – при нас ще намерите естествени продукти, които гарантират здравето и блестящия вид на всеки косъм;
 • достъпни цени – Galen.bg предлага конкурентни цени, което прави този тип боядисване достъпно за всеки;
 • удобство и бърза доставка – пазарувайте удобно онлайн и се възползвайте от бързата и сигурна доставка директно до вашия дом.

Изборът на къна от Galen.bg е стъпка към по-здрава, по-красива и по-естествена грижа за вашата коса. Разгледайте нашия каталог и открийте перфектния нюанс, който ще допринесе за вашата уникална визия. Не пропускайте възможността да направите ослепителна вашата коса, като същевременно с това я подхраните и защитите.