Юницинк 50 Цинк 50 таблетки Koehler Pharma

В наличност
Арт. №
86307
Тегло
0.050 кг.
  • Допринася за силна имунна система
  • Подходящ за деца над 12 годишна възраст и възрастни
  • Може да се използва от диабетици
18.79 лв.
Към продукта

Юницинк 50 Цинк 50 таблетки Koehler Pharma е хранителна добавка, допринасяща за силна имунна система. Цинкът е много важен за организма, тъй като спомага борбата с патогените и алергените. Снабдяването на организма с нужното количиство цинк подпомага зарастването на рани, кожните проблеми и здравината на ноктите и косата. Юницинк 50 Цинк е отличен избор и при диабетици, тъй като цинка е важен за поддържането на точните нива в организма и структурата и функцията на инсулина. Важна роля цинкът заема и при производството на мъжките полови хормони.

Кьолер Фарма / Koehler Pharma е немска компания, разработваща високо ефективни хранителни добавки. В основата на нейното създаване стои биохимикът Д-р Франц Й. Кьолер, който разработва иновации, които подобряват медицинската диагностика и терапия. Техните продукти са много популярни и търсени, поради прецизността , с която се създават и изследват.

Към продукта
Повече информация
Марка Koehler Pharma
Лечение/профилактика на: Имунитет при възрастни, Имунитет при деца
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки
Към продукта

1 Таблетка съдържа:
50 mg цинков аспартат = 10 mg цинк
Помощни съставки: сорбитол, микрокристална целулоза, натриева кроскармелоза, частични дълговерижни глицериди, талк, Eudragit L 30 D 55, Eudragit Е 12,5, Eudragit L 12,5, магнезиев стеарат, триетил цитрат, бял пигмент.

Към продукта

За възрастни и деца над 12 години по една таблетка дневно с малко течност.

Таблетките Юницинк 50 не съдържат глутен, фруктоза, лактоза, и желатин, както и без оцветители и консерванти. Подходящи са за диабетици.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Юницинк 50 Цинк 50 таблетки Koehler Pharma
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Юницинк 50 Цинк 50 таблетки Koehler Pharma
Юницинк 50 Цинк 50 таблетки Koehler Pharma