Lansinoh Laboratories Крем за кърмачки 40 мл

В наличност
Арт. №
48971
Тегло
0.080 кг.
  • Най-високо пречистеният ланолин в света
  • Защитава зърната на кърмещите майки
  • Алтернатива за хора с алергии към ланолини с по-ниска степен на пречистване
  • Може да се прилага и на бебешката кожа при зачервявания
24.26 лв.
Към продукта

Lansinoh Laboratories Крем за кърмачки 40 мл е предназначен за защита на зърната на кърмещите майки. Лансинох Крем за кърмачки е създаден специално, за да отговори на нуждите на кърмещата жена. Това е и най-високо пречистеният ланолин в света. Lansinoh крем притежава успокояващо действие, което прави възможно прилагането му и върху нежната бебешка кожа в случай на зачервяване, причинено от триене на пелените. Лансинох може да се използва и от хора с алергия към други ланолини с по-ниска степен на пречистване. Продуктът е 100% естествен и безопасен и за майката, и за детето. Не съдържа добавки и консерванти. Хипоалергичен.

Lansinoh Laboratories е американска компания, специализирана в производството на продукти за кърмачки. Вече над 35 години Lansinoh се ангажира да помага на майките да осигурят на бебетата си най-добрия старт в живот. Решеда Хаген основава своята компания през 1984 г., за да предложи на кърмещите жени безопасна и ефективна алтернатива на силно козметичните продукти, които се предлагат при болки на зърната - основна причина за възпрепятстване на кърменето. През 1984 г. тя купува ланолин в бурканчета от един килограм и ги опакова сама в по-малки контейнери за продажба на кърмещи майки. Днес Лансинох подкрепя младите семейства с продукти, решения, съвети, образование, за да им помогне да се възползват максимално от този кратък и толкова вълшебен период от живота.

Производител: Lansinoh Laboratories

Към продукта
Повече информация
Марка Lansinoh Laboratories
Тип продукт Крем
Част от тялото Зърна
Към продукта

Активни съставки: Съдържа 100% Лансинох HPA ланолин

Опаковката съдържа 40 мл от продукта.

Към продукта

Малко количество от крема се слага върху ръцете. След което се нанася върху ареолите и зърната на гърдите след всяко кърмене или при поява на необходимост. Продуктът е хипоалергичен, така че няма нужда да се отстранява преди кърмене.

Само за външна употреба.
Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Lansinoh Laboratories Крем за кърмачки 40 мл
Lansinoh Laboratories Крем за кърмачки 40 мл
Още от тази марка
Може да харесате също