Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр

В наличност
Арт. №
61228
Тегло
0.323 кг.
  • Осигуряват защита от намокряне на дрехите с кърма
  • Лесни за прикрепяне към сутиена
  • За еднократна употреба
14.50 лв.
Към продукта

Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки са специално създадени, за да осигурят комфорт и защита от намокряне на дрехите с кърма на кърмачките. Лансинох Подплънки за кърмачки са изключително тънки. Те са изработени от специална материя, изсмукваща влажността от зърното. Подплънките за кърмачки Lansinoh приемат формата на гърдите и не се виждат под дрехите. Имат и лепенки, позволяващи лесното им прикрепяне към чашките на сутиена. Подплънките Лансинох са за еднократна употреба и се предлагат индивидуално опаковани в кутия с 60 броя. 

Lansinoh Laboratories е американска компания, специализирана в производството на продукти за кърмачки. Вече над 35 години Lansinoh се ангажира да помага на майките да осигурят на бебетата си най-добрия старт в живот. Решеда Хаген основава своята компания през 1984 г., за да предложи на кърмещите жени безопасна и ефективна алтернатива на силно козметичните продукти, които се предлагат при болки на зърната - основна причина за възпрепятстване на кърменето. През 1984 г. тя купува ланолин в бурканчета от един килограм и ги опакова сама в по-малки контейнери за продажба на кърмещи майки. Днес Лансинох подкрепя младите семейства с продукти, решения, съвети, образование, за да им помогне да се възползват максимално от този кратък и толкова вълшебен период от живота.

Производител: Lansinoh Laboratories

Към продукта
Повече информация
Марка Lansinoh Laboratories
Тип продукт Подплънки
Част от тялото Бюст
Към продукта

Памук и абсорбиращ полимер

Опаковка от 60 броя

Към продукта

Разопаковайте индивидуално опакованата подплънка, след което я закрепете към чашката на сутиена си с помощта на лепенките на подплънката. 

 

 

 
 
 
 
Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр
Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр
Още от тази марка
Може да харесате също