25 г. Аптеки Гален! Хомеопатични продукти с до - 25%

Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр

В наличност
Арт. №
61228
Тегло
0.323 кг.
  • Осигуряват защита от намокряне на дрехите с кърма
  • Лесни за прикрепяне към сутиена
  • За еднократна употреба
14.50 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки са специално създадени, за да осигурят комфорт и защита от намокряне на дрехите с кърма на кърмачките. Лансинох Подплънки за кърмачки са изключително тънки. Те са изработени от специална материя, изсмукваща влажността от зърното. Подплънките за кърмачки Lansinoh приемат формата на гърдите и не се виждат под дрехите. Имат и лепенки, позволяващи лесното им прикрепяне към чашките на сутиена. Подплънките Лансинох са за еднократна употреба и се предлагат индивидуално опаковани в кутия с 60 броя. 

Lansinoh Laboratories е американска компания, специализирана в производството на продукти за кърмачки. Вече над 35 години Lansinoh се ангажира да помага на майките да осигурят на бебетата си най-добрия старт в живот. Решеда Хаген основава своята компания през 1984 г., за да предложи на кърмещите жени безопасна и ефективна алтернатива на силно козметичните продукти, които се предлагат при болки на зърната - основна причина за възпрепятстване на кърменето. През 1984 г. тя купува ланолин в бурканчета от един килограм и ги опакова сама в по-малки контейнери за продажба на кърмещи майки. Днес Лансинох подкрепя младите семейства с продукти, решения, съвети, образование, за да им помогне да се възползват максимално от този кратък и толкова вълшебен период от живота.

Производител: Lansinoh Laboratories

Към продукта
Повече информация
Марка Lansinoh Laboratories
Тип продукт Подплънки
Част от тялото Бюст
Към продукта

Памук и абсорбиращ полимер

Опаковка от 60 броя

Към продукта

Разопаковайте индивидуално опакованата подплънка, след което я закрепете към чашката на сутиена си с помощта на лепенките на подплънката. 

 

 

 
 
 
 
Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр
Lansinoh Laboratories Подплънки за кърмачки 60 бр