Libresse Ultra Thin String Дамски превръзки x12 бр

В наличност
Арт. №
17708
Тегло
0.086 кг.
  • Изключително тънки
  • За повече комфорт по всяко време
  • С висока степен на защита
3.19 лв.
Към продукта

Libresse Ultra Thin String Дамски превръзки са дамски превръзки със SecureFit технология, която не позволява протичане. Те са изработени от приятна на допир, мека, ултра тънка и бързо попиваща материя. Памучният слой не запарва и позволява на кожата да диша свободно.

Libresse Invisible String 12 Liners са със специална форма, която е предназначена за бельо тип стринг. Така, дамите няма да се лишават от любимия си вид бикини и по време на цикъл. А в същото време ще бъдат напълно защитени срещу протичане и неприятни миризми.

Libresse е предпочитана и популярна марка сред дамите, създадена специално за женските хигиенни нужди. Брандът произхожда от шведската компания - Essity. Либрес предлагат широка гама от висококачествени дамски превръзки. Всички хигиенни продукти, покриват и женските нужди в тази посока, осигурявайки надеждна защита и комфорт.

Essity AB - шведска компания, която е глобален лидер в сегмент стоки хигиена и здраве. Седалището на производителя е в Стокхолм, Швеция. Тяхното продуктово портфолио включва стоки за еднократна употреба, сред които тоалетна хартия, бебешки пелени, женски подложки и други. Продуктите са предназначени за области като инконтиненция, компресионна терапия, ортопедия и грижа за рани.

Производител: Essity AB, Швеция.
Към продукта
Повече информация
Марка Libresse
Тип продукт Дамски превръзки за цикъл
Част от тялото Интимна област
Капки 3 капки
Брой превръзки 11 - 20
Към продукта

Всяка подложка се използва еднократно. Премахва се предпазната опаковка и подложката се поставя. След употреба се изхвърля в кош за отпадъци.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

За външна употреба, избягвайте контакт с очите.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Libresse Ultra Thin String Дамски превръзки x12 бр
Libresse Ultra Thin String Дамски превръзки x12 бр