BonUrel За здрави пикочни пътища х30 капсули Magnalabs

В наличност

Арт. № 76448
  • Подходящ за използване при чести инфекции на пикочните пътища
  • Намалява нуждата от прием на антибиотици 
  • Бързо облекчава симптомите при цистит
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

BonUrel За здрави пикочни пътища 30 капсули Magnalabs е хранителна добавка, която съдържа комбинация от стандартизирани растителни екстракти от: хибискус, прополис и червена боровинка. Бонурел За здрави пикочни пътища 30 капсули Магналабс спомага за облекчаване на пикочните инфекции. Екстрактът от червена боровинка, действа благоприятно при инфекции на пикочните пътища, спомага за намаляване на размножаването на бактериите и възпрепятства прикрепването им върху стената на пикочните пътища. Намалява нуждата от антибиотици, като действа ефективно при остри и рецидивиращи инфекции на пикочните пътища, като бързо облекчава симптомите на цистит. Екстрактът от червена боровинка притежава силно антиоксидантно и противовъзпалително действие, спомага за овладяване на възпаленията, с бактериален причинител, включително инфекции с E.coli - най-честият причинител на инфекции на отделителната система. Червената боровинка увеличава киселинността на урината, което пречи на патогенните E.coli да се размножават и се предотвратяват инфекциите на пикочните пътища. Екстрактът от цветове на хибискус съдържа високо количество антоцианини - това са природни пигменти, които притежават  мощно антибактериално действие в отделителната система. Цветовете на хибискус са богати още на: биофлавоноиди, витамин С, други витамини и минерали, плодови киселини и аминокиселини, които оказват своя диуретичен ефект и по този начин чрез урината, Вие лесно ще отделите причинителите на уринарната инфекция от тялото си. Прополисът притежава антибактериални, противовирусни, противоплесенни, противорадиационни свойства. Освен това има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие. Манозата притежава способността да се прикрепя към бактериите няколко пъти по-здраво, отколкото те се прикрепят към стените на пикочния мехур и пикочните пътища. Приемайки маноза, чрез Бонурел на Магналабс, тя попада в урината чрез бъбреците, свързва се с всички бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към стената на пикочния мехур. Хранителната добавка се предлага в опаковка от 30 капсули.

Magnalabs (Магналабс) e компания, специализирана в разработването, производството и разпространението на фармацевтични продукти и хранителни добавки. През 2014 година Магналабс навлиза на българския пазар, предлагайки широка гама от висококачествени продукти, представляващи стандартизирани растителни екстракти.

Производител: Magnalabs

Повече информация
Марка Magnalabs
Лечение/профилактика Цистит, Инфекции на пикочните пътища
За кого Възрастни
Тип продукт Капсули
Състав

Hibiscus(Хибискус) -100mg

Propolis(Прополис) -100mg

Beta1,3/1,6 D Glucan -100mg

D-manosse -50mg

Cranberry(Червена боровинка) -50mg

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Активни съставки:

  • Екстрактът от червена боровинка - спомага за намаляване на размножаването на бактериите и възпрепятства прикрепването им върху стената на пикочните пътища. Притежава силно антиоксидантно и противовъзпалително действие.
  • Екстрактът от цветове на хибискус - мощно антибактериално и диуретично действие.
  • Прополисът - притежава антибактериални, противовирусни, противоплесенни, противорадиационни свойства. Освен това има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие.
  • Манозата - се прикрепя към бактериите няколко пъти по-здраво, отколкото те се прикрепят към стените на пикочния мехур и пикочните пътища. Манозата, почти цялата се влива в урината чрез бъбреците, обгръщайки всички бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната стена на мехура и в уринарния тракт. Така бактериите механично се отмиват при уриниране.
  • Бета глюканите - изключително ефективни имунистимулатори от естествен произход. Те подпомагат както естествения така и придобития имунитет.
Начин на употреба

При остър цистит: при първите симптоми на инфекция на пикочните пътища 2 пъти по 1 капсулa за 5 дни.

При често рецидивиращи и при хронични инфекции на пикочните пътища: 1 път по 1 капсула за период от 3 месеца.

Лица под 18 години, бременни и кърмещи жени - свържете се с Вашия лекар или фармацевт преди прием на Бонурел.

Хранителната добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
Съхранявайте при температура под 25 градуса.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: BonUrel За здрави пикочни пътища х30 капсули Magnalabs
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също