Магнезиево масажно олио 200 мл Zechstein

Изчерпан

Арт. № 46431
  • Подобрява функционирането на нервната и мускулната система
  • Намалява чувството на умора и отпадналост
  • Подобрява кръвообращението
Уведоми ме при наличност
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Детайли

Magnesium Oil Zechstein e продукт под формата на масажно олио, което съдържа изключително важният за човешкия организъм минерал Магнезий. Магнезиевото масажно олио Зехстайн подпомага извършването на масаж на тялото. Овлажнява, омекотява и по-добрява еластичността на кожата. Прилага се мануално чрез втриване, йонофореза или ултразвук. Съдържа ултрачиста и силно концентрирана форма на магнезиев хлорид, който се добива от земните недра, на дълбочина 1600 метра.

Повече информация
Марка Zechstein
Лечение/профилактика Болка в мускулите и ставите, Стави, Крампи /Травми
За кого Възрастни
Тип продукт Олио
Група минерали Магнезий
Състав

Състав: 100%  високо концентрирана форма на чист магнезиев хлорид.

Начин на употреба

Начин на употреба:

Трансдермално:

Това означава усвояване чрез кожата. В трансдермалната терапия, чистотата на продукта е от ключово значение за предотвратяването на усвояването на нежелани нечисти продукти.Магнезиевото олио не е действително олио, но се посочва като такова, защото при допир наподобява олио. Това в същност е най-високата концентрирана течна форма на чист натурален магнезиев хлорид, разтворен във вода. Магнезиевото олио лесно се абсорбира от кожата, от където магнезиеви йони се разпространяват както на местно ниво, така и в целия организъм.

Намазване на кожата:

Леко размажете "магнезиевото олио" на желания участък от кожата. Препоръчително е в началото да се започне с по – малки дози и да се разрежда, както следва: 1 чаена лъжица магнезиево олио с 1 чаена лъжица и половина вода. Не е необходимо допълнително измиване или изплакване. Ако при прилагане усетите парене или сърбеж, изчакайте 10 мин. добре да попие олиото, след което избършете с влажна кърпа. Понякога е възможно по кожата да остават бели следи, които не трябва да будят притеснение, просто ги премахнете с вода. Използва се един или два пъти на ден. Ако участъкът леко изтръпне или усетите затоплящ ефект, това е показател, че магнезиевото олио се абсорбира от кожата. За усвояването на магнезий много подходящи за целта са кожата в коремната област и кожата под мишниците, препоръчва се всяка вечер преди лягане.

Вана:

За да се подготви една баня за цялото тяло или краката с чист магнезиев хлорид за усвояването през кожата в целия организъм, е достатъчно да разтворите от продукта във водата. Трансдермалният ефект е постигнат, когато концентрацията на магнезиев хлорид е между 0.1 и 0.4 на сто. Това означава за една 100-литрова вана поне 100 мл. магнезиево олио. Препоръчителната температура на ваната е: 37 °C

Вана за крака:

Tъй като обемът на водата във ваната за крака е определено много по-малък от този на ваната за тяло, минималната необходима концентрация е 4 на сто. Това означава за една 5-литрова баня: 20мл. магнезиев хлорид. Препоръчителната температура на водата е 37 °С. Препоръчват се вани от 2 до 3 пъти седмично. Препоръчително е да се отстранят всички лосиони за тяло, кремове и овлажнители от кожата Ви, за да не се възпрепятства усвояването на магнезиевите йони от кожата.

Противопоказания: пациенти с бъбречни, чревни, вродени и нервномускулни заболявания трябва винаги да се консултират със своя лекар.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Магнезиево масажно олио 200 мл Zechstein
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Може да харесате също