Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife ВР AG1-40

Изчерпан
Арт. №
20908
Тегло
0.600 кг.
  • Прецизност и точност при всяко измерване;
  • Удобство при използване;
  • Гарантирано качество и надеждност.
36.00 лв.
Към продукта

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife ВР AG1-40 Ви oсигурява точни измервания, благодарение на съвременен безконечен механизъм, който е с изпускателен клапан и ергономична гумена круша, снабдена с клапани. Предназначен е за поставяне на ръката, над лакътя. Ръчният манометър осигурява удобство при използването и отлично отчитане на показанията. Маншетът е направен от устойчив материал, осигуряващ висококачествена опора на апарата, а анероидния измерител на налягането осигурява прецизност при отчитането на кръвното налягане.

Измерването на Вашето артериално налягане има смисъл единствено, ако резултатите са точни и са съгласувани. Неточните резултати водят до безпокойство и паника, затова трябва да обърнете внимание на качеството при покупката на апарати за кръвно налягане. Апаратите на Microlife са успешно клинично тествани с известните валидиращи процедури на Германското и Британското хипертонично общество.

Високото артериално налягане е предупредителен сигнал за заболяване на сърдечно-съдовата система, а с апаратите за измерване на кръвно налягане на Microlife, то може да бъде контролирано ежедневно и така да предпазите сърцето си от инфаркт.

Правилният избор на апарат за измерване на артериалното налягане може да спаси живота Ви.

Апаратът се съхранява в преносима чанта. Прочетете внимателно инструкциите преди употреба. Съхранявайте на сухо и недостъпно за деца място!

Производител:
Microlife, Швейцария.

Продуктите на Microlife са създадени, така че да предоставят информация, необходима за Вашето здраве през целия Ви живот. Всички продукти на Microlife не съдържат вредни за околната среда вещества - това е първата компания, която е създала термометър без живак. Microlife непрестанно разработва нови технологии в полза на Вашето здраве - предоставя Ви продукти с най-високо качество, които са прецизни и надеждни. 

Към продукта
Повече информация
Марка Microlife
За кого Цялото семейство
Част от тялото Ръце
Тип продукт Механичен
Връзка с компютър Не
Към продукта
  • Висококачествен сфигмоманометър;
  • Стетоскоп;
  • Професионален маншет;
  • Помпа и клапан;
  • Чанта за съхранение.
Към продукта

Запознайте се с ръководството за употреба от производителя.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife ВР AG1-40
Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife ВР AG1-40
Още от тази марка
Може да харесате също