Nature's Way Myco Defense Комплекс от медицински гъби за силен имунитет х60 V капсули

В наличност
Арт. №
15832
Тегло
0.080 кг.
  • Мощен адаптоген и имуностимулатор
  • Комбинира 12 вида медицински гъби
  • Подходящ е при пациенти с онкологични заболявания на лъче- или химиотерапия
29.35 лв.
Към продукта

Nature's Way Myco Defense е хранителна добавка, която е специално разработена, за да подпомогне организма при отслабен имунитет и хронична умора. Нейчърс Уей Мико Дифенс е мощен адаптоген и имуностимулатор, в който са комбинирани 12 вида медицински гъби, отгледани по методите на органичното земеделие. Към уникалната комбинация от медицински гъби са добавени витамин С и екстракт от джинджифил – те подсилват антиоксидантния ефект на медицинските гъби и подобряват дейността на храносмилателната система и така подпомагат по-лесното и по-ефективно усвояване на активните вещества от гъбите. Усилването на ефекта от терапията с медицински гъби с джинджифил е добре позната практика още от древни времена в Източната медицина. Можете да използвате Nature's Way Myco Defense и като профилактично средство при често повтарящи се инфекции, поради понижени защитни сили след продължително боледуване, при лъче- и химиотерапия на онкологични заболявания, при хронична умора, физически или емоционален стрес. 

Кои са медицинските гъби в състава на Nature's Way Myco Defense?

Енокитаке (Flamulina velutipes). Богата на полизахариди (бета глюкани) и лектини (имуномодулиращи протеини). Има мощен антиоксидантен и имуностимулиращ ефект, свързан с активиране на ензими от групата на металопротеините. Съдържа богатата на сяра аминокиселина ерготионеин, която неутрализира опасните хидроксилни радикали в тъканите.

Майтаке (Grifola frondosa). Прочута източноазиатска лечебна гъба, която съдържа бета-глюканова „майтаке-D-фракция“ от полизахариди с антиангиогенезно (потиска образуването на нови кръвоносни съдове) и антиметастатично (забавя разсейването на нетипични за здравия организъм клетки) действие. Активира дейността на NK-клетките (клетки на имунната ни система, които се борят срещу вирусите и бактериите.

Мешима (Phellinus linteus). Японска гъба, богата на танини и фенилпропаноиди, която стимулира и двата типа имунен отговор – хуморален и клетъчен. Понижава риска от неблагоприятни изменения в структурата и функцията на всички клетки и тъкани в организма.

Химемацутаке (Agaricus subrufescens). Вид северноамериканска печурка, богата на линолова киселина, която понижава холестерола. Съдържа още алфа- и бета глюкани, които могат да подобрят кръвните показатели.

Рейши (Ganoderma lucidum). Ценен компонент, който стимулира Т- и В-клетъчния имунитет, има антибактериален и противоинфекциозен ефект, и подобрява поносимостта на химиотерапията при онкоболни пациенти.

Ямабушитаке (Hericium erinaceus). Има хипогликемично (понижава кръвната захар) и понижаващо холестерола действие. Забавя дегенерацията на невроните, като стимулира невроналния растежен фактор, по този начин допринася за пълното здраве на нервната система.

Каваратаке (Trametes versicolor). Има антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Нейният полизахарид - К подобрява ефекта на редица химиотерапевтични средства.

Хиратаке /Кладница/ (Pleurotus ostreatus). Натурален източник на ловастатин – природен холестеролопонижаващ агент, основа на съвременната статинова терапия. Нейният специфичен бета-глюкан, наречен плевран, стимулира имунната система при интензивен спорт или физически труд, и предпазва тъканите от оксидативно увреждане.

Шийтаке (Lentinula edodes). Силен имуностимулатор и профилактикум на грипни и респираторни инфекции, който може да подобри качеството на живот при тежки имунодефицитни състояния. Нейният бета-глюкан, наречен лентинан, има традиционна употреба в японската онкофармакология и допринася за общия ефект на Нейчърс Уей Мико Дифенс.

Жу/Зху Линг (Polyporus umbellatus). Притежава противовъзпалителен и протективен ефект спрямо черния дроб. Съдържа стероиди с цитотоксично действие (унищожават раковите клетки)

Агарикон (Laricifomes officinalis). Описана е още от древния учен -Диоскурид, преди 2000 години. Противодейства на грипния и на херпесния вирус.

Чага (Inonotus obliquus). Притежава антиоксидантно, противовъзпалително и адаптогенно действие. Използва се за профилактика на инфекции и злокачествени заболявания.

Гъбите са устроени така, че да абсорбират всички налични вещества от средата, в която се отглеждат, включително тежки метали и замърсители, за това е от изключително важно значение те да бъдат органично отгледани, което гарантира тяхната безопасност, както и чистота на състава на хранителната добавка. Нейчърс Уей Мико Дифенс съдържа екстракти от органично отгледани гъби.

За приготвянето на хранителната добавка е използвана специална технология - използвани са Vcaps, патентована формула на Nature’s Way за вегетариански капсули, които не съдържат съставки от животински произход.

Nature's Way е сред най-големите и най-модерните в технологично отношение американски компании в производството на хранителни и диетични добавки. Продуктите на Nature’s Way са BIO и притежават сертификат ORGANIC, което означава, че всяко растение, което компанията използва, в състава на хранителните добавки, преди да бъде преработено по специални щадящи технологии, е отгледано при строго определени условия - почва, климат и други показатели, които са много важни за качеството на лечебното растение и за терапевтичния ефект на продуктите. Всеки път, когато се доверявате на Нейчърс Уей, можете да бъдете спокойни, знаейки, че съставките във всеки продукт, са преминали контролни тестове, преди да достигнат до Вас. Нейчърс Уей предлага над 500 природни продукта, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълната гама витамини и минерали, хомеопатични продукти, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие. Основната мисия на компанията е да предостави продукти, които използват най-доброто от това, което природата може да предложи и да се развива в подкрепа на съвременните здравни нужди - така всеки човек може да се чувства уверен в качеството и грижите, които Nature’s Way полага за всеки един продукт, дарявайки Ви здраве всеки ден.

Производител: Nature's Way, Made in USA.

Към продукта
Повече информация
Марка Nature's Way
За кого Възрастни
Лечение/профилактика на: Имунитет при възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Тип продукт Капсули
Вид витамин Витамин C
Към продукта

 

Активна съставка:
  В 2 капс.: Дн. доза:
Myco Defence® смес (органик):

Смес от гъби Органик: Енокитаке /Flammulina velutipes/, Майтаке /Grifola frondosa/, Месима /Phellinus linteus/, Химематсутаке /Agaricus brasiliensis, blazei/, Рейши /Ganoderma lucidum/, Ямабушитаке /Hericium erinaceus/, Каваратаке /Trametes versicolor/, Хиратаке /Pleurotous ostreatus/, Шейтаке /Lentitula Edodes/, Зху Линг /Grifola umbellate/, Агарикон /Fomitiosis officinallis/, Чага /Inonotus obliquus/
1 g  1 g 
Витамин С (L-аскорбинова киселина)  60 mg 60 mg
Джинджифил органик (корен) 45 mg 45 mg
Въглехидрати <1 g <1 g

Помощни вещества: 

  • Растителна капсула -  полизахариди, кафяв ориз (органик), силициев диоксид.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, сол, дрожди, пшеница, соя, царевица, млечни продукти. Подходящо за вегани /вегетарианци.

Към продукта

Дозировка: по 2 капсули дневно. При нужда от по-висок прием се консултирайте с лекар.

Важно: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца! Съхранявайте в плътно затворена опаковка и избягвайте пряка слънчева светлина.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Nature's Way Myco Defense Комплекс от медицински гъби за силен имунитет х60 V капсули
Nature's Way Myco Defense Комплекс от медицински гъби за силен имунитет х60 V капсули
Още от тази марка
Може да харесате също