NaturProdukt Турмирин БиоСлим Куркума + БиоПерин за отслабване х60 веган капсули

В наличност

Арт. № 77241
  • Подпомага процеса на правилно усвояване на храната, като оказва благоприятен ефект върху естественото храносмилане и усвояване на хранителните вещества
  • Стимулира отделянето на храносмилателни сокове, допринася за здравето и нормалната функция на червата, жлъчката и черния дроб
  • Подпомага нормалната функция на имунната система и защитата на клетките от оксидативен стрес
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Turmirin Bioslim е хранителна добавка, която допринася за засилване на метаболизма и термогенезата. Предотвратява натрупването на мазнини, като улеснява тяхното разграждане.
Турмирин Биослим подпомага процеса на правилно усвояване на храната, като оказва благоприятен ефект върху естественото храносмилане и усвояване на хранителните вещества. Стимулира отделянето на храносмилателни сокове, допринася за здравето и нормалната функция на червата, жлъчката и черния дроб. Подпомага нормалната функция на имунната система и защитата на клетките от оксидативен стрес.

Ползи от куркумина:

Антиоксидантен ефект, сравним с този на витамини С и Е - повишава устойчивостта на клетките към свободните радикали.
Защитава и подобрява здравето на черния дроб - благодарение на своите антиоксидантни свойства и способността му да потиска образуването на цитокините.
Намалява жлъчната хиперплазия и некрозата, индуцирани от афлатоксини. Стимулира образуването на жлъчка (холеретик).
Подобрява състоянието при алкохолна интоксикация.
Сърдечно-съдова система - понижава нивата на холестерола и триглицеридите, намалява чувствителността на липопротеините с ниска плътност (LDL) към липидната пероксидация (само в ниски дози) и инхибира агрегацията на тромбоцитите.
Стомашно-чревен тракт – потиска спазмите; увеличава секрецията на гастрин, секретин и панкреасни ензими; потиска образуването на улцерации, причинени от стрес, алкохол, индометацин, резерпин; повишава устойчивостта на лигавицата на стомаха.
Засилва имунитета - повишава образуването на антитела и засилва имунния отговор.

БиоПерин® е стандартизиран екстракт от зърна на черен пипер, който освобождава много добре усвоим от организма пиперин.

Единственият продукт, съдържащ пиперин, който е патентован за способността си да повишава бионаличността на хранителни съставки.
Единственият източник на пиперин, преминал през клинични проучвания, за да се потвърди неговата безопасност и ефикасност за хранителни цели.
Засилва термогенезата - процес, който способства горенето на мазнини и подобрява усвояването на храната.
Куркуминът в куркумата трудно се усвоява самостоятелно. Когато, обаче, е в комбинация с БиоПерин®, многократно се повишава неговата бионаличност в организма. Бионаличността на куркумин (2000 mg), когато се прилага съвместно с БиоПерин® (20 mg), се повишава 20 пъти или 2000% в сравнение с бионаличността на куркумин, приет самостоятелно. В тази доза не са наблюдавани нежелани реакции.

Турмирин Биослим е подходящ за вегани и вегетарианци. Отлично се съчетава с хранителни добавки, съдържащи глюкозамин.

NaturProdukt е българо-немска компания, основана през 1993 г. в грaд София. От тогава, вече повече от 25 години, Натурпродукт разширява каталога си, който към момента съдържа над 160 продукта - хранителни добавки, медицински изделия, дермокозметика и лекарствени продукти на натурална основа - клинично и дерматологично тествани и с доказани резултати.  

Повече информация
Марка Naturprodukt
За кого Възрастни
Лечение/профилактика Висок холестерол, Забавен метаболизъм и горене на мазнини, Наднормено тегло, Антиоксидантно действие, Имунитет при възрастни, Подобрява храносмилането, Черен дроб и жлъчка
Тип продукт Капсули
Състав

Състав в 1 капсула Турмирин Биослим:

Куркума на прах - 500 mg.
БиоПерин® - стандартизиран екстракт от зърна на черен пипер – 5 mg.

Начин на употреба

При възрастни - 2 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.
Максимално допустима доза е до 4 капсули дневно.

 

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: NaturProdukt Турмирин БиоСлим Куркума + БиоПерин за отслабване х60 веган капсули
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също