NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули

В наличност

Арт. № 8023
  • Продукт, оказващ благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система
  • При остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Uronat Zdravit е хранителна добавка, която е комплексен продукт, оказващ благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система - остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест. Също така Уронат Здравит се препоръчва при състояния като цистит, уретрит, пиелонефрит и други заболявания на отделителната система. Уронат Здравит е комбиниран продукт, съдържащ стандартизиран екстракт от златник (енчец), брезови листа и коприва, които упражняват комплексни ефекти върху уринарната система. Екстрактът от енчец, благодарение на съдържащите се в него флавоноиди, танини, фенолови киселини, слузи и витамин С осигурява нормалното функциониране на уритарната система. Стандартизираният екстракт от бреза влияе върху нормалната обмяна на електролитите в бъбрека. Активира прочистването на урината и детоксикацията на организма. Екстрактът от коприва има антисептично действие и подпомага, както за отделянето на бактерии, така и на увреждащи метаболити като урея. Умерения антибактериален ефект на Уронат Здравит е комплексен продукт, който оказва благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система - подагра, остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест. Също така Здравит Фамра се препоръчва при състояния като цистит, уретрит, пиелонефрит и други заболявания на отделителната система. Uronat Zdravit притежава спазмолитично действие и съдържа Вит С.

 

Повече информация
Марка Naturprodukt
Лечение/профилактика Камъни в бъбреците, Инфекции на пикочните пътища
За кого Възрастни
Тип продукт Капсули
Състав
Състав: В 4 капсули В 6 капсули
Екстракт от енчец 600 mg 900 mg
Екстракт от брезови листа 400 mg 600 mg
Екстракт от коприва 200 mg 300 mg

Състав: екстракти от енчец, брезови листа и коприва; Пълнител: микрокристална целулоза; желатин, Антиагрегант: магнезиев стеарат; Оцветител: титаниев диоксид.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Да се приемат по 2 капсули 2-3 пъти дневно с достатъчно количество вода.
Да не се превишава препоръчваната доза.
Продуктът не замества пълноценното хранене.
Предназначен е за възрастни.

 

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също