NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули

В наличност
Арт. №
8023
Тегло
0.150 кг.
  • Продукт, оказващ благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система
  • При остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест
17.99 лв.
Към продукта

Uronat Zdravit е хранителна добавка, която е комплексен продукт, оказващ благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система - остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест. Също така Уронат Здравит се препоръчва при състояния като цистит, уретрит, пиелонефрит и други заболявания на отделителната система.

Уронат Здравит е комбиниран продукт, съдържащ стандартизиран екстракт от златник (енчец), брезови листа и коприва, които упражняват комплексни ефекти върху уринарната система. Екстрактът от енчец, благодарение на съдържащите се в него флавоноиди, танини, фенолови киселини, слузи и витамин С осигурява нормалното функциониране на уритарната система. Стандартизираният екстракт от бреза влияе върху нормалната обмяна на електролитите в бъбрека. Активира прочистването на урината и детоксикацията на организма. Екстрактът от коприва има антисептично действие и подпомага, както за отделянето на бактерии, така и на увреждащи метаболити като урея.
Умерения антибактериален ефект на Уронат Здравит е комплексен продукт, който оказва благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система - подагра, остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест. Също така Здравит Фамра се препоръчва при състояния като цистит, уретрит, пиелонефрит и други заболявания на отделителната система. Uronat Zdravit притежава спазмолитично действие и съдържа Вит С.
Уронат Здравит е комбиниран продукт, съдържащ стандартизиран екстракт от златник (енчец), брезови листа и коприва, които упражняват комплексни ефекти върху уринарната система. Екстрактът от енчец, благодарение на съдържащите се в него флавоноиди, танини, фенолови киселини, слузи и витамин С осигурява нормалното функциониране на уритарната система. Стандартизираният екстракт от бреза влияе върху нормалната обмяна на електролитите в бъбрека. Активира прочистването на урината и детоксикацията на организма. Екстрактът от коприва има антисептично действие и подпомага, както за отделянето на бактерии, така и на увреждащи метаболити като урея. Умереният антибактериален ефект на Уронат Здравит се дължи на гликозидите, дъбилните вещества, фенолови киселини и сапонините, които потискат прикрепянето на бактериитекъм стените на пикочния мехур. Флавоноидите и сапонините в Уронат имат противооточно и противовъзпалително действие. Сапонините потискат растежа на дрожди и гъби, танините притежават адстрингентно и имуномодулиращо действие, а флавоноидите стимулират екскрецията на пикочна киселина и соли.

Уронат Здравит е противопоказан при алергия към някоя от съставките, по време на бременост или кърмене. Uronat е подходящ за продължителна употреба. Притежава отлична поносимост и толерантност. Не съдържа захар и е подходящ за диабетици.

NaturProdukt е българо-немска компания, основана през 1993 г. в грaд София. От тогава, вече повече от 25 години, Натурпродукт разширява каталога си, който към момента съдържа над 160 продукта - хранителни добавки, медицински изделия, дермокозметика и лекарствени продукти на натурална основа - клинично и дерматологично тествани и с доказани резултати. 

Производител: NP Pharma Sp. z о.о., Полша.

Към продукта
Повече информация
Марка Naturprodukt
За кого Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Камъни в бъбреците, Инфекции на пикочните пътища
Тип продукт Капсули
Към продукта
Състав: В 4 капсули В 6 капсули
Екстракт от енчец 600 mg 900 mg
Екстракт от брезови листа 400 mg 600 mg
Екстракт от коприва 200 mg 300 mg

Състав: екстракти от енчец, брезови листа и коприва; Пълнител: микрокристална целулоза; желатин, Антиагрегант: магнезиев стеарат; Оцветител: титаниев диоксид.

 

Към продукта

Да се приемат по 2 капсули 2-3 пъти дневно с достатъчно количество вода.
Да не се превишава препоръчваната доза.
Продуктът не замества пълноценното хранене.
Предназначен е за възрастни.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули
NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули