- 22% на продукти Urinal >>

NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули

В наличност
Арт. №
8023
Тегло
0.150 кг.
  • Продукт, оказващ благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система
  • При остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест
20.49 лв.
Към продукта

Uronat Zdravit е хранителна добавка, която е комплексен продукт, оказващ благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система - остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест. Също така Уронат Здравит се препоръчва при състояния като цистит, уретрит, пиелонефрит и други заболявания на отделителната система.

Уронат Здравит е комбиниран продукт, съдържащ стандартизиран екстракт от златник (енчец), брезови листа и коприва, които упражняват комплексни ефекти върху уринарната система. Екстрактът от енчец, благодарение на съдържащите се в него флавоноиди, танини, фенолови киселини, слузи и витамин С осигурява нормалното функциониране на уритарната система. Стандартизираният екстракт от бреза влияе върху нормалната обмяна на електролитите в бъбрека. Активира прочистването на урината и детоксикацията на организма. Екстрактът от коприва има антисептично действие и подпомага, както за отделянето на бактерии, така и на увреждащи метаболити като урея.
Умерения антибактериален ефект на Уронат Здравит е комплексен продукт, който оказва благоприятно въздействие при заболяванията на отделителната система - подагра, остри и хронични инфекции на пикочните пътища и бъбречнокаменна болест. Също така Здравит Фамра се препоръчва при състояния като цистит, уретрит, пиелонефрит и други заболявания на отделителната система. Uronat Zdravit притежава спазмолитично действие и съдържа Вит С.
Уронат Здравит е комбиниран продукт, съдържащ стандартизиран екстракт от златник (енчец), брезови листа и коприва, които упражняват комплексни ефекти върху уринарната система. Екстрактът от енчец, благодарение на съдържащите се в него флавоноиди, танини, фенолови киселини, слузи и витамин С осигурява нормалното функциониране на уритарната система. Стандартизираният екстракт от бреза влияе върху нормалната обмяна на електролитите в бъбрека. Активира прочистването на урината и детоксикацията на организма. Екстрактът от коприва има антисептично действие и подпомага, както за отделянето на бактерии, така и на увреждащи метаболити като урея. Умереният антибактериален ефект на Уронат Здравит се дължи на гликозидите, дъбилните вещества, фенолови киселини и сапонините, които потискат прикрепянето на бактериитекъм стените на пикочния мехур. Флавоноидите и сапонините в Уронат имат противооточно и противовъзпалително действие. Сапонините потискат растежа на дрожди и гъби, танините притежават адстрингентно и имуномодулиращо действие, а флавоноидите стимулират екскрецията на пикочна киселина и соли.

Уронат Здравит е противопоказан при алергия към някоя от съставките, по време на бременост или кърмене. Uronat е подходящ за продължителна употреба. Притежава отлична поносимост и толерантност. Не съдържа захар и е подходящ за диабетици.

NaturProdukt е българо-немска компания, основана през 1993 г. в грaд София. От тогава, вече повече от 25 години, Натурпродукт разширява каталога си, който към момента съдържа над 160 продукта - хранителни добавки, медицински изделия, дермокозметика и лекарствени продукти на натурална основа - клинично и дерматологично тествани и с доказани резултати. 

Производител: NP Pharma Sp. z о.о., Полша.

Към продукта
Повече информация
Марка Naturprodukt
За кого Възрастни
Лечение/профилактика на: Камъни в бъбреците, Инфекции на пикочните пътища
Тип продукт Капсули
Към продукта
Състав: В 4 капсули В 6 капсули
Екстракт от енчец 600 mg 900 mg
Екстракт от брезови листа 400 mg 600 mg
Екстракт от коприва 200 mg 300 mg

Състав: екстракти от енчец, брезови листа и коприва; Пълнител: микрокристална целулоза; желатин, Антиагрегант: магнезиев стеарат; Оцветител: титаниев диоксид.

 

Към продукта

Да се приемат по 2 капсули 2-3 пъти дневно с достатъчно количество вода.
Да не се превишава препоръчваната доза.
Продуктът не замества пълноценното хранене.
Предназначен е за възрастни.

 

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули
Вашата оценка
Още от тази марка
NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули
NaturProdukt Уронат Здравит за нормалното състояние на уринарната система x60 капсули