Идеи за Свети Валентин >>

Neorenal Неоренал за здрава пикочно-полова и отделителна система 330 мг х30 таблетки Neopharm

Изчерпан

Арт. № 14217
  • За лечение на бъбречно-каменна болест
  • За възпаление на пикочно-половата систена, подагра, възпаление на жлъчните пътища, отоци, ревматоидна болка, целулит 
Уведоми ме при наличност
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Детайли

Neorenal Неоренал за здрава пикочно-полова и отделителна система е хранителна добавка на Neopharm и подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции. Съдържа стандартизиран екстракт от брезови листа, който има широк спектър на действие. Действа диуретично, противовъзпалително и антимикробно. Екстрактът от брезови листа има и урикозурично действие. Той увеличава отделянето на пикочна киселина, потиска прекаленото и образуване и намалява опасността от образуване на бъбречни камъни. 

При бъбречно-каменна болест, Neorenal спомага изхвърлянето на бъбречните камъни и песъчинки, увеличава диурезата, нормализира pH на урината, намалява инфекциите в бъбречното легенче, потиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината. При цистит и други възпаления на пикочно-половата система, Неоренал на Neopharm елиминира бактериите причинители на инфекцията и облекчава неприятните симптоми като болка и парене при уриниране При подагра, Неоренал съдейства за по-бързото отделяне и изчистване на пикочната киселина с урината и намалява съдържанието на пикочна киселина в кръвта. При отоци подобрява състоянието на капилярите и нормализира тяхната пропускливост. При целулит, Neorenal допринася за изчистването на излишно задържаната в подкожната тъкан вода, стимулира кръвообращението, нормализира пропускливостта на капилярите и спомага за изчистването на отпадни продукти и токсини от организма, като по този начин в подкожната мастна тъкан се създават по-добри условия за изгаряне на мазнини.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Neopharm е основана през 1996 година. Започва производство през 2003 година, с първия си продукт Neopholic. През 2012 година компанията изгражда нова производствена база, сертифицирана от TUV Rheinland по един от най-високите стандарти за качество на крайния продукт - ISO 22000:2005 и HACCP.

Повече информация
Марка Neopharm
Лечение/профилактика Камъни в бъбреците, Цистит, Инфекции на пикочните пътища , Целулит
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки
Състав

NEORENAL е препарат с растителен произход съдържащ стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация от 3, 5, 7,3 ′,4 ′ - penta - hydroxy - flavone и 3, 7, 3 ′,4 ′ - tetra - hydroxy - flavone.
Всяка таблетка NEORENAL съдържа 390 мг стандартизиран сух екстракт от брезови листа с 330 мг активни вещества, от които флавоноиди – 80 мг, тетрациклични тритерпени – 20 мг танини - 32 мг, бетулорентична киселина, калиев нитрат и други.

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 
Начин на употреба

Ефектът на Neorenal се усилва при увеличен прием на течности 1-2 литра дневно. Дозировката на препарата се определя според телесното тегло и тежестта на състоянието. В случай, че лекуващия лекар не е препоръчал друго, се приемат от 1 до 3 таблетки по три пъти на ден.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Neorenal Неоренал за здрава пикочно-полова и отделителна система 330 мг х30 таблетки Neopharm
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също