Neorenal SR Неоренал СР за здрава пикочно-полова и отделителна система 600 мг х10 таблетки Neopharm

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
28529
Тегло
0.050 кг.
  • За лечение на бъбречно-каменна болест
  • За възпаление на пикочно-половата систена, подагра, възпаление на жлъчните пътища, отоци, ревматоидна болка, при целулит
  • Има спазмолитично действие
6.34 лв.
Към продукта

Neorenal SR Неоренал СР за здрава пикочно-полова и отделителна система е хранителна добавка на Neopharm и подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции. Съдържа стандартизиран екстракт от брезови листа, който има широк спектър на действие. Действа диуретично, противовъзпалително и антимикробно. Екстрактът от брезови листа има и урикозурично действие. Той увеличава отделянето на пикочна киселина, потиска прекаленото и образуване и намалява опасността от образуване на бъбречни камъни. Неоренал СР има и спазмолитично действие, дължащо се на кумарините, съдържащи се в екстракта от Herniaria glabra.
При бъбречно-каменна болест, Neorenal SR спомага изхвърлянето на бъбречните камъни и песъчинки, увеличава диурезата, нормализира pH на урината, намалява инфекциите в бъбречното легенче, потиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината. При цистит и други възпаления на пикочно-половата система, Неоренал на Неофарм елиминира бактериите причинители на инфекцията и облекчава неприятните симптоми като болка и парене при уриниране. При подагра, Неоренал съдейства за по-бързото отделяне и изчистване на пикочната киселина с урината и намалява съдържанието на пикочна киселина в кръвта. При отоци подобрява състоянието на капилярите и нормализира тяхната пропускливост. При целулит, Neorenal SR допринася за изчистването на излишно задържаната в подкожната тъкан вода, стимулира кръвообращението, нормализира пропускливостта на капилярите и спомага за изчистването на отпадни продукти и токсини от организма, като по този начин в подкожната мастна тъкан се създават по-добри условия за изгаряне на мазнини.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.


Neopharm е основана през 1996 година.До 2002 година компанията търгува с лекарствени продукти, субстанции и химични вещества на вътрешния и външния пазар.Компанията стартира собствено производство през 2003 година, като първият продукт- Neopholic излиза на пазара през лятото на същата година.През 2012 година компанията изгради нова производствена база, сертифицирана от TUV Rheinland по един от най-високите стандарти за качество на крайния продукт - ISO 22000:2005 и HACCP.

Към продукта
Повече информация
Марка Neopharm
За кого Възрастни
Вид продукт Хранителна добавка
Лечение/профилактика на: Камъни в бъбреците, Цистит, Инфекции на пикочните пътища
Тип продукт Таблетки
Към продукта

NEORENAL SR съдържа стандартизиран екстракт от брезови листа, стандартизиран екстракт от Herniaria glabra и патентована комбинация от 3,5,7,3′,4′-penta-hydroxy-flavone и 3,7,3 ′,4 ′-tetra-hydroxy-flavone
Всяка таблетка NEORENAL SR съдържа следните активни вещества: флавоноиди – 122 мг, тетрациклични тритерпени – 30 мг, танини - 52 мг, тритерпенови сапонини - 9 мг, фенолкарбонови киселини - 4 мг, кумарини - 0,5 мг, бетулорентична киселина, калиев нитрат и др.

Към продукта

Уролитиаза: - При криза 2 пъти дневно по 2 таблетки Неоренал СР 10 дни.

Профилактика (в периодите между кризи) - 2 пъти дневно по 1 таблетка, 60 дни.

Възпалителни заболявания:

Остър цистит, уретрит или пиелонефрит - 2 пъти дневно по 2 таблетки, 10 дни.

Хроничен пиелонефрит - 2 пъти дневно по 1 таблетка, 90 дни.

Хроничен цистит и уретрит - 2 пъти дневно по 1 таблетка, 60 дни.

Профилактика на подагра - 2 пъти дневно по 1 таблетка, 90 дни.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Neorenal SR Неоренал СР за здрава пикочно-полова и отделителна система 600 мг х10 таблетки Neopharm
Neorenal SR Неоренал СР за здрава пикочно-полова и отделителна система 600 мг х10 таблетки Neopharm
Още от тази марка
Може да харесате също
Nature's Way Willow Bark Кора от бяла върба природно средство при болка 400 мг х100 V капсули
Nature's Way Willow Bark Кора от бяла върба природно средство при болка 400 мг х100 V капсули
Обикновена цена 17.65 лв. (-20%) Специална цена 14.12 лв.