Парабол Макс 400 мг 10 меки капсули STADA

В наличност

Арт. № 95442
  • Главоболие
  • С ибупрофен 
  • Менструална болка и зъбобол
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Parabol Max 400 mg soft capsules са лекарствен продукт без лекарско предписание, който включва хидрофилен разтвор на ибупрофен. Ибупрофен е част от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Тези лекарства предоставят облекчение, като променят отговора на организма към болка и висока температура.

Парабол Макс се предназначава за възрастни и младежи с тегло над 40 кг (на възраст от 12 години и нагоре) и се използва за краткосрочно симптоматично лечение на лека до умерена болка, включително главоболие, менструална болка, зъбобол, висока температура и болка, свързана с простудни заболявания.

Повече информация
Марка Stada
Лечение/профилактика Главоболие, мигрена, зъбобол, Менструална болка
За кого Деца, Мъже, Жени
Тип продукт Капсули
Състав

Активното вещество е ибупрофен.

Всяка капсула съдържа 400 mg ибупрофен.
Другите съставки са: макрогол 600 (Е 1521), калиев хидроксид (Е525), пречистена вода, желатин, течен частично дехидратиран сорбитол (Е420), и печатно мастило, състоящо се от черен железен оксид (Е 172), пропиленгликол (Е1520) и хипромелоза (Е464).

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или като Вашият лекар или фармацевт са ви казали. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако не сте сигурни. Освен ако Вашият лекар не е предписал друго, стандартната доза е:
Дозировка:
Възрастни и юноши с тегло от 40 kg (на 12 и повече години)
Като начална доза: приемайте по 1 капсула (400 mg ибупрофен), а след това, ако е необходимо, по 1 капсула (400 mg ибупрофен) на всеки шест часа. Не приемайте повече от 3 капсули за 24 часа.
Деца под 12-годишна възраст и юноши с тегло под 40 kg
Парабол Макс не е предназначен за употреба при юноши с тегло под 40 kg или деца под 12-годишна възраст.
Начин на приложение:
За перорална употреба, Приемайте Парабол Макс с чаша вода. Не дъвчете капсулата.
Препоръчително е пациентите с чувствителен стомах да приемат Парабол Макс с храна. Ако се приеме малко след хранене, началото на действието на Парабол Макс може да се забави. Ако това се случи, не приемайте повече Парабол Макс от препоръчаното в рамките на този раздел или докато не изтече правилният интервал за повторно дозиране.
Продължителност на лечението:
Този продукт е само за краткосрочна употреба. Най-ниската ефективна доза трябва да се използва за най-краткото време, необходимо за облекчаване на симптомите.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Парабол Макс 400 мг 10 меки капсули STADA
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също