Цитрусово ябълков пектин 40 гр Бизнес къща
Изчерпан
- При атеросклероза, високи нива на лош холестерол, сърдечно и мозъчно съдови проблеми, гастрити, язви и стомашно чревни заболявания, чернодробни заболявания и цироза, наднормено тегло и затлъстявания, деинтоксикация на организма от тежки метали, склонност към образуване на жлъчни камъни
- Без захар
Цитрусово ябълков пектин се използва като средство за понижаване холестеролната концентрация в кръвта. Силният вискозитет на ябълковия пектин насърчава отделянето на жлъчни сокове. Той стопира вдигането на глюкозата в кръвта след прием на въглехидратни храни. Това обяснява положителния ефект на пектина върху интензитета на изпразване на стомаха.Вискозитета на този невероятен продукт забавя интензитета на храносмилане и времето, за което се изпразва стомаха. Това създава измамно усещане за ситост и съответно до значително по-малко количество на консумираната храна. Положително повлиява и върху процесите с изпразване на дебелото черво.
Най-разпространеният вид пектин е ябълковият. Заради способността му да неутрализира киселините и основите той е изключително ценен компонент в здравословия и диетичния начин на хранене. За разлика от неразтворимата целулоза той е напълно ферментиращ продукт, който разгражда, свързвайки се с токсините и отпадните вещества и ги изхвърля от тялото.
Популярен и е цитрусов пектин, за който е установено, че бори метастазите. Той се извлича от кората и вътрешността на цитрусите, които са богати на коментираното вещество. Специфична за него е способността му да се свързва с протеина галктин три, който предотвратява втвърдяването на сърдечния мускул.
Марка | Vivena |
---|---|
Лечение/профилактика | Гастрит и язва, Забавен метаболизъм и горене на мазнини, Потискане на апетита, Подобрява храносмилането, Черен дроб и жлъчка, Високо кръвно налягане, Намаляване лошия холестерол |
За кого | Възрастни |
Тип продукт | Прах |
Съставки: ябълково цитрусов пектин.
Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Употреба: Профилактично - 5 г. (1 чаена лъжица) пектин се разбива в 20 г. вода и 1 чаена лъжича мед. Взима се половин час преди хранене Лечебно - 3 пъти по 5 г. пектин преди хранене.
Съхранение: Да се съхранява на сухи и проветриви помещения далеч от слънчева светлина при стайна температура (220С).
Употреба: За директна консумация.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.