Fortex Пробиен Директ Синбиотик за нормална чревна флора х 20 сашета

В наличност

Арт. № 93911
  • Комбинация от пробиотични бактерии от 3 щама и 100% разтворими пребиотици
  • Предпазва от стомашно-чревни проблеми
  • Подкрепя имунитета
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Fortex Probien Direct Синбиотик за нормална чревна флора е висококачествена хранителна добавка, подкрепяща състоянието и функцията на храносмилателната система. Фортекс Пробиен Директ Синбиотик за нормална чревна флора съчетава пробиотици и пребиотици в иновативна форма - ородисперсни сашета за прием без вода. Те са удобни за употреба навсякъде и по всяко време, като се усвояват оптимално бързо от организма. Продуктът предпазва от стомашни проблеми и спомага за по-бързото им преодоляване, ако вече са налични. Пробиотичните полезни бактерии спомагат за укрепването на чревната лигавица и й осигуряват механична протекция. По този начин намаляват риска от всмукване на вредни субстанции през червата. В същото време пробиотиците подкрепят имунната система, като участват във формирането на определени ензими и биохимикали.

Добавката съдържа пробиотични бактерии от 3 щама - Lactobacillus Acidophilus, Streptococcus Thermophilus и Lactobaccilus Rhamnosus. Lactobacillus Acidophilus е естествено срещащ се в микрофлората на човека и съдейства за нормалното усвояване на приеманите нутриенти. Освен това създава антитела, стимулирайки имунния отговор срещу патогените. Бактериите от другите 2 щама подпомагат действието му.

Синбиотикът съдържа и пребиотици под формата на инулин. Те се явяват храна за пробиотиците и подкрепят функцията им. Инулинът в добавката е 100% разтворим и изцяло безопасен. Той представлява фибри, извлечени от цикория, които се състоят от фрукто-олигозахаридни и полизахаридни вериги.


Лацтобацилус ацидофилус

Повече информация
Марка Fortex
Лечение/профилактика Имунитет при възрастни, Храносмилателна система
Серия Пробиен
За кого Възрастни
Тип продукт Сашета
Състав

Активни съставки: Lactobacillus Acidophilus 2 млрд., Streptococcus Thermophilus 2 млрд., Lactobaccilus Rhamnosus 1 млрд., инулин (инстантни фибри от цикория) 250 мг

Допълнителни съставки: пълнител ксилитол, антислепващ агент силициев диоксид, регулатор на киселинността лимонена киселина, ароматизант ябълка

Може да съдържа: следи от соя

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Приемайте по 1 саше на ден.

Да се спазва препоръчителната дневна доза.

Хранителната добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.

Да се съхранява на сухо място при температура до 25 градуса.

Да се съхранява далеч от деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Fortex Пробиен Директ Синбиотик за нормална чревна флора х 20 сашета
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също