25 г. Аптеки Гален! Мама и бебе продукти с до - 25%

Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson

В наличност
Арт. №
12897
Тегло
0.450 кг.
  • Срещу мухи, комари и други летящи насекоми
  • Действието е осезаемо след 15 минути
  • Може да се използва у дома, в офиса и други закрити помещения
7.85 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson е висококачествен аерозол за елиминиране на мухи, комари и други летящи насекоми. Райд Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл СЦ Джонсън може да се използва у дома, в офиса и други закрити помещения. Резултатът от продукта е на лице много бързо - след 15 минути. Аерозолът е от главна група 3 за контрол на вредители и е от продуктов тип 18 - инсектициди, акарициди и продукти за контрол на други артроподи. Предназначен за масово ползване.

SC Johnson е американска компания, произвеждаща почистващи и други използвани от домакинствата препарати. Сред марките на СЦ Джонсън са Glade, Duck, Mr Muscle, Pronto, Autan, Raid.

Производиел: SC Johnson

Към продукта
Повече информация
Марка Raid
Тип продукт Спрей
Към продукта

Активни съставки: 1R-транс-фенорин 0,125% (0.1 гр. / 100 гр.), пралетрин 0,1002 % (0,1 гр. / 100 гр.)

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Към продукта

Флаконът е готов за употреба. Разклатете флакона преди употреба. Дръжте вертикално и пръскайте далече от лицето, като се движите към вратата. Пръскайте най-малко на един метър разстояние от всички повърхности. Може да се пръска директно върху насекомите. Напуснете помещението и го оставете затворено в продължение на 15 минути след което го проветрете в продължение на 30-40 минути. Разходна норма: пръска се 8-10 секунди/30 м3. Изключително запалим. Силно токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson
Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson