Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson

В наличност

Арт. № 12897
  • Срещу мухи, комари и други летящи насекоми
  • Действието е осезаемо след 15 минути
  • Може да се използва у дома, в офиса и други закрити помещения
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson е висококачествен аерозол за елиминиране на мухи, комари и други летящи насекоми. Райд Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл СЦ Джонсън може да се използва у дома, в офиса и други закрити помещения. Резултатът от продукта е на лице много бързо - след 15 минути. Аерозолът е от главна група 3 за контрол на вредители и е от продуктов тип 18 - инсектициди, акарициди и продукти за контрол на други артроподи. Предназначен за масово ползване.

 

 

Повече информация
Марка Raid
Тип продукт Спрей
Състав

Активни съставки: 1R-транс-фенорин 0,125% (0.1 гр. / 100 гр.), пралетрин 0,1002 % (0,1 гр. / 100 гр.)

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Флаконът е готов за употреба. Разклатете флакона преди употреба. Дръжте вертикално и пръскайте далече от лицето, като се движите към вратата. Пръскайте най-малко на един метър разстояние от всички повърхности. Може да се пръска директно върху насекомите. Напуснете помещението и го оставете затворено в продължение на 15 минути след което го проветрете в продължение на 30-40 минути. Разходна норма: пръска се 8-10 секунди/30 м3. Изключително запалим. Силно токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Raid Аерозол срещу летящи насекоми 400 мл SC Johnson
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също