Ремифемин при менопауза 20 мг х100 таблетки Schaper & Brümmer

В наличност
Арт. №
2754
Тегло
0.050 кг.
  • При климатерични прояви
  • Облекчава топли вълни, спонтанни изпотявания и разстройства на съня
  • Съдейства при нервност и депресивни състояния 
19.68 лв.
Към продукта

Ремифемин Шапер & Брюмер e лекарствен продукт, създаден, за да облекчи климатерични прояви като топли вълни, спонтанни изпотявания, разстройства на съня, нервност и депресивни състояния при намаляване на яйчниковата функция. Remifemin Schaper & Brümmer съдейства при невровегетативни смущения преди началото на менструацията.

Schaper & Brümmer разработва и предлага традиционни билкови лекарства, в някои случаи известни и практикувани от векове, под формата на ефективни лекарства, които отговарят на най-високите изисквания за качество. Формулите й са базирани на най-актуалните познания в областта на изследванията на естествените материали, медицината и екологичното отглеждане на култури.

Производител: Schaper & Brümmer, Германия.

Към продукта
Повече информация
Марка Schaper Brummer
Лечение/профилактика на: Менопауза и ПМС
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки
Към продукта

0,018-0,026 мл течен екстракт от корени на Cimicifuga (0,78-1,14:1), съответстваща на 20 мг дрога (екстрагент изопропанол 40 об.%)

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Към продукта

Винаги приемайте Ремифемин таблетки точно както е посочено в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

3.1. Ако не е предписано друго от Вашия лекар, обичайната доза е:
Да се приема 2 пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 таблетка, несдъвкана с малко течност (да не се смуче). Може да приемате таблетките независимо от храненето.

3.2. Продължителност на приложение:
Действието на Ремифемин таблетки не настъпва веднага. Първи терапевтични ефекти се появяват след двуседмичен прием. Тъй като терапевтичните резултати се подобряват още повече при продължително приложение, Ремифемин таблетки трябва да се приема за по-дълго време, но не повече от 6 месеца без лекарски съвет.

3.3. Ако сте приели повече от необходимата доза Ремифемин таблетки
Досега не са известни интоксикации с Ремифемин таблетки. Ако по невнимание сте приели по-голямо количество Ремифемин таблетки, тогава трябва незабавно да потърсите консултация с лекар.

3.4. Ако сте пропуснали да приемете Ремифемин таблетки
Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза Ремифемин таблетки, и продължете приема, както се препоръчва в тази листовка или както Ви е предписал Вашият лекар.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Ремифемин при менопауза 20 мг х100 таблетки Schaper & Brümmer
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Ремифемин при менопауза 20 мг х100 таблетки Schaper & Brümmer
Ремифемин при менопауза 20 мг х100 таблетки Schaper & Brümmer