Reparil-Gel N при отоци и болка х40 мл

Reparil-Gel N при отоци и болка х40 мл

В наличност

Арт. № 2755
  • При навяхвания и контузии
  • Ефикасен при хематоми (кръвонасядания)
  • При навяхвания и натъртвания
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Репарил гел Н е гел със специално разработена формула на алкохолна основа, за да намали отоците и болката и да възпрепятства възпалителните процеси в ставите и мускулите. Също така Reparil-Gel N се използва и при навяхвания, натъртвания, контузии, хематоми (кръвонасядания), възпаления на сухожилията, заболявания на гръбначния стълб (болки в прешлените, врата, радикулит, ишиас), повърхностни възпаления при разширени вени, след венозни инжекции респ. инфузии. Гелът съдържа есцин, който прониква в кожата, където възпрепятства събирането на течности в тъканите и появата на отоци. 

Майлан е третата по големина фармацевтична компания в САЩ. Предлага продукти в повече от 165 държави.Всички лекарства на Mylan, които се използват в Европа, са замислени, разработени и произведени съгласно изискванията за добри производствени практики (ДПП) на Европейската комисия.

 
Възможни нежелани реакции:

В много редки случаи могат да настъпят алергични реакции при употребата на Репарил-Гел Н. Възможни са прояви на дерматит, поради дразнещото действие на диетиламин салицилат.При поява на нежелани реакции пациентът трябва да уведоми лекуващия лекар. Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

Противопоказания:
Репарил - гел N не се прилага върху открити рани, лигавици и по време на облъчвания. Reparil®-Gel N не трябва да се прилага при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта и свръхчувствителност към салицилати.

Бременност и кърмене:
Не е противопоказан, но продължителна употреба върху обширни участъци от кожата трябва да се избягва. При кърмене продуктът не трябва да се прилага в областта на гърдите.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини:
Няма.

 

Повече информация
Марка Reparil
Лечение/профилактика Разширени вени, Стави, Крампи /Травми, Синини и натъртвания
За кого Възрастни
Тип продукт Гел
Състав

В 100 g гел:
Лекарствени вещества:
Есцин 1 g,
Диетиламин салицилат 5 g
Помощни вещества: полиакрилна киселина, макрогол-6 каприлокапрат, динатриев едетат, трометамол, изопропил алкохол, ароматизатори, пречистена вода.

Начин на употреба

Ако лекарят не е предписал друго, един или няколко пъти на ден се намазва тънък слой от Репарил-Гел Н върху болния участък. Не е нужно да се втрива, но при желание се допуска. Репарил - гел N не трябва да се прилага без прекъсване повече от 2 - 3 седмици.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Reparil-Gel N при отоци и болка х40 мл
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също