Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки

Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки

В наличност

Арт. № 2756
  • Подсилва детския имунитет
  • Съдейства за справянето с различни сезонни инфекции на дихателните пътища
  • Помага при остри бронхити, фарингити и ларингити
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг представлява полибактериален стимулатор, които повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към различни инфекции на дихателните пътища. Прилага се при лечението на деца и възрастни, страдащи от често повтарящи се и протичащи хронично инфекции на дихателните пътища като остри бронхити, фарингити и ларингити. Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг има доказано добро действие при хронични ринити, синуити и отити. Прилага се в есенно-зимния сезон и в условия на грипни епидемии. 

Бул Био е българска фармацевтична компания, чието портфолио включва повече от 600 лекарства, разделени на две основни групи: хуманна медицина и продукти за диагностика in vitro. В резултат на научноизследователската и развойна дейност на специалистите на компанията са внедрени нови технологии, отговарящи на най-високите изисквания на международните стандарти.

Производител: Бул Био, България.

 

Повече информация
Марка Bul Bio
Лечение/профилактика Имунитет при възрастни, Имунитет при деца, Дихателна система
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Таблетки
Състав

Лиофилизирани убити бактериални култури от следните микробни видове: Streptococcus pneumoniae, Branhamella catarrhalis, Streptococcus pyogenes A, Haemophilus influenzae b; Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae.

Начин на употреба

Прилага се в есенно-зимния и преди и по време на грипни епидемии в продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс на лечение - по 1 таблетка сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца. Курсът на лечение може да се повтори след 5-6 месеца.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също