25 г. Аптеки Гален! Мама и бебе продукти с до - 25%

Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки

В наличност
Арт. №
2756
Тегло
0.030 кг.
  • Подсилва детския имунитет
  • Съдейства за справянето с различни сезонни инфекции на дихателните пътища
  • Помага при остри бронхити, фарингити и ларингити
12.73 лв.
Безплатна доставка над 49,99 лв.
Към продукта

Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг представлява полибактериален стимулатор, които повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към различни инфекции на дихателните пътища. Прилага се при лечението на деца и възрастни, страдащи от често повтарящи се и протичащи хронично инфекции на дихателните пътища като остри бронхити, фарингити и ларингити. Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг има доказано добро действие при хронични ринити, синуити и отити. Прилага се в есенно-зимния сезон и в условия на грипни епидемии. 

Бул Био е българска фармацевтична компания, чието портфолио включва повече от 600 лекарства, разделени на две основни групи: хуманна медицина и продукти за диагностика in vitro. В резултат на научноизследователската и развойна дейност на специалистите на компанията са внедрени нови технологии, отговарящи на най-високите изисквания на международните стандарти.

Производител: Бул Био, България.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Bul Bio
Лечение/профилактика на: Имунитет при възрастни, Имунитет при деца, Дихателна система
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Таблетки
Към продукта

Лиофилизирани убити бактериални култури от следните микробни видове: Streptococcus pneumoniae, Branhamella catarrhalis, Streptococcus pyogenes A, Haemophilus influenzae b; Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae.

Към продукта

Прилага се в есенно-зимния и преди и по време на грипни епидемии в продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс на лечение - по 1 таблетка сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца. Курсът на лечение може да се повтори след 5-6 месеца.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Оценявате:Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки
Вашата оценка
Може да харесате също
Още от тази марка
Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки
Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки