Подаръци от Doppelherz само през октомври! >>

Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки

В наличност
Арт. №
2756
Тегло
0.030 кг.
  • Подсилва детския имунитет
  • Съдейства за справянето с различни сезонни инфекции на дихателните пътища
  • Помага при остри бронхити, фарингити и ларингити
10.27 лв.
Към продукта

Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг представлява полибактериален стимулатор, които повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към различни инфекции на дихателните пътища. Прилага се при лечението на деца и възрастни, страдащи от често повтарящи се и протичащи хронично инфекции на дихателните пътища като остри бронхити, фарингити и ларингити. Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг има доказано добро действие при хронични ринити, синуити и отити. Прилага се в есенно-зимния сезон и в условия на грипни епидемии. 

Бул Био е българска фармацевтична компания, чието портфолио включва повече от 600 лекарства, разделени на две основни групи: хуманна медицина и продукти за диагностика in vitro. В резултат на научноизследователската и развойна дейност на специалистите на компанията са внедрени нови технологии, отговарящи на най-високите изисквания на международните стандарти.

Производител: Бул Био, България.

 

Към продукта
Повече информация
Марка Bul Bio
Лечение/профилактика на: Имунитет при възрастни, Имунитет при деца, Дихателна система
За кого Деца, Възрастни
Тип продукт Таблетки
Към продукта

Лиофилизирани убити бактериални култури от следните микробни видове: Streptococcus pneumoniae, Branhamella catarrhalis, Streptococcus pyogenes A, Haemophilus influenzae b; Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae.

Към продукта

Прилага се в есенно-зимния и преди и по време на грипни епидемии в продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс на лечение - по 1 таблетка сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца. Курсът на лечение може да се повтори след 5-6 месеца.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също
Още от тази марка
Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки
Респивакс Имуностимулатор за деца 25 мг х30 таблетки