Black Friday

Респивакс Имуностимулатор 50 мг х 30 таблетки

В наличност

Арт. № 8275
  • Подсилва имунитета
  • Съдейства за справянето с различни сезонни инфекции на дихателните пътища
  • Помага при остри бронхити, фарингити и ларингити
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Респивакс Имуностимулатор представлява полибактериален стимулатор, които повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към различни инфекции на дихателните пътища. Прилага се при лечението на деца и възрастни, страдащи от често повтарящи се и протичащи хронично инфекции на дихателните пътища като остри бронхити, фарингити и ларингити. Респивакс Имуностимулатор има доказано добро действие при хронични ринити, синуити и отити. Прилага се в есенно-зимния сезон и в условия на грипни епидемии. 

 

 

Повече информация
Марка Bul Bio
Лечение/профилактика Имунитет при възрастни
За кого Възрастни
Тип продукт Таблетки
Състав

Лиофилизирани убити бактериални култури от следните микробни видове: Streptococcus pneumoniae, Branhamella catarrhalis, Streptococcus pyogenes A, Haemophilus influenzae b; Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Начин на употреба

Респивакс се прилага по следния начин:

ЛЕЧЕБЕН КУРС (ИМУНОТЕРАПИЯ): В продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс на лечение - за постигане на продължителен ефект от лечението се препоръчва приемането на 1 таблетка Респивакс сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца. Този курс на лечение може да се повтори след 5-6 месеца.

По преценка на лекуващия лекар и в случаите на значително потискане на имунната система в резултат на различни заболявания, в т.ч. и злокачествени, курсът на лечение може да бъде удължен, като болните приемат Респивакс по 1 таблетка сутрин на гладно без прекъсване в продължение на 3-6 месеца.

ПРОФИЛАКТИЧЕН КУРС (ИМУНОПРОФИЛАКТИКА): По една таблетка Респивакс дневно, сутрин на гладно в продължение на 20 дни в 3 последователни месеца. Препоръчва се профилактиката да започне през месец октомври.

Ако сте приели повече от необходимата доза Респивакс:

До сега не са наблюдавани нежелателни реакции при предозиране на Респивакс.

Ако сте пропуснали да приемете Респивакс:

Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата таблетка.
Продължете приема на Респивакс по установената схема.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Респивакс Имуностимулатор 50 мг х 30 таблетки
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също