Sensodyne Soft четка за зъби

Изчерпан
Останали са само 0
Арт. №
17753
Тегло
0.300 кг.
  • Облекчава и осигурява продължителна защита при чувствителни зъби
  • Почиствате повърхността на зъбния емайл и венеца
  • Нежна грижа за устната кухина
5.60 лв.
Към продукта

Sensodyne Soft четка за зъби е предназначена за по-щадящо и по-старателно измиване на чувствителна зъбна кухина. Един от проблемите на деликатните зъби е оголеният дентин. В резултат на това почистването може да бъде изключително болезнено, а устната хигиена не може да бъде осъществена старателно.

Сенсодин четка за зъби софт е с компактна дръжка, която не се хлъзга, захваща се лесно и се използва без затруднение. Главата на четката е малка, за да стига навсякъде в устната кухина, а снопчетата са меки и нежни и не дразнят зъбния емайл и венците при почистване. Стоматолозите препоръчат да сменяте четката си за зъби през 3 месеца.

Sensodyne е марка, която се появява за пръв път в Америка през 1961 г. Създателят на пастата за зъби от ново поколение е фармацевтът Александър Блок. Днес, след почти 60 години, "Sensodyne" има световно признание в защитата на чувствителните зъби. Това е паста за зъби с доказано действие при облекчаване на дентални проблеми.  Препоръчва се от различни фармацевти и лекари по дентална медицина. Марката се е наложила сред потребителите. Формулата на "Sensodyne" се грижи за чувствителните зъби благодарение на три важни съставки: калиев нитрат, стронциев ацетат и "NovaMin" технологията, която възстановява лесно уязвимите зони.

Glaxosmithkline Consumer Healthcare е англо-американска компания, която е лидер в  научноизследователската и фармацевтичната дейност компания. Освен това реализира производство в повече от 100 държава и е сред най-големите във фармацевтичната индустрия. Основната дейност на Glaxosmithkline Consumer Healthcare е съсредоточена в борбата с три заболявания, които са обявени за проблемни и са “приоритетни” за Световната здравна организация. Това са  ХИВ/СПИН, туберкулоза и малария. Компанията реализира развойна дейност и разработва различни антивирусни и антибактериални средства, лекарства за онкологични заболявания и други. Също така произвежда водещи продукти в много терапевтични области. 

Производител: Glaxosmithkline Consumer Healthcare, Великобритания.

Към продукта
Повече информация
Марка Sensodyne
Тип четка за зъби Ежедневна грижа, Антибактериална, За чувствителни зъби и венци
За кого Възрастни
Към продукта

Може да е използва два пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на поне 60 секунди. Да не се използва повече от 3 пъти на ден. Избягвайте поглъщане на продукта.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

За външна употреба, избягвайте контакт с очите.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Към продукта
Оставете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Sensodyne Soft четка за зъби
Sensodyne Soft четка за зъби