Scholl Система за гъбички на ноктите 2в1 3.8 мл

В наличност

Арт. № 98183
  • За лечение на леки гъбични заболявания
  • Подходящ за употреба: ако симптомите не са от повече от 2 години, обезцветяването не е покрило цялата нокътна плочка и не са засегнати повече от 2 пръста на крака
Безплатна доставка над 49,99 лв.
- +
Детайли

Scholl Система за гъбички на ноктите 2в1 е подходяща за лечение на леки гъбични заболявания. Убива 99 % от гъбичките по ноктите и помага за предотвратяване на разпространението и повторението на инфекцията.

Какви са симптомите:

  • Жълто/Кафяво оцветяване на ноктите;
  • Бели „острови" по повърхността на нокътя;
  • Нокътя е по-грапав, по-крехък и набразден.

Какво се случва, ако не се лекува: В повечето случаи ноктите се разрушават и се отделят от пръстите на краката.

Scholl Система за гъбички на ноктите 2в1 е подходящ за употреба: ако симптомите не са от повече от 2 години, обезцветяването не е покрило цялата нокътна плочка и не са засегнати повече от 2 пръста на крака.

Резултат: в края на първата фаза обезцветяването видимо ще намалее. През фазата на превенция, докато нокътят бавно израства, обезцветяването ще продължи да намалява до появата на напълно здраво изглеждащ нокът.

 

Повече информация
Марка Scholl
Лечение/профилактика Гъбички
Промо Scholl Промо
Тип продукт Гел
Начин на употреба

Употреба:

Фаза 1: третиране /4 седмици/. Веднъж седмично изпилете засегнатите нокти, изхвърлете пилата след това. Нанасяйте течността ежедневно.

Фаза 2: превенция /до израстването на здраво изглеждащ нокът/. Нанасяйте течността 1 път седмично, формулата ще работи и в периода между нанасянето.

Важно: Избягвайте контакт с очите. Ако се появи дразнене или алергична реакция, веднага прекратете употребата. Всеки път използвайте нова пила. Не третирайте наранени или възпалени места. Да се държи далече от деца. Не е подходящо за деца под 12 години, освен ако не е препоръчано от специалист. Съхранявайте на температура под 25 градуса.

Ако страдате от диабет се консултирайте със специалист.

Мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Scholl Система за гъбички на ноктите 2в1 3.8 мл
Вашата оценка:
Зареждане...

Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Подобни продукти
Още от тази марка
Може да харесате също